Vježba i samo vježba

Što je sve potrebno za tijelo poput njezinog? Sama je otkrila!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jennifer Aniston ima tijelo na kakvom bi joj pozavidjele i dvostruko mlađe kolegice, a u intervjuu je otkrila i tajnu svog vitkog i besprijekornog izgleda.

Glumica Jennifer Aniston kaže kako nema nikakav tajni recept za dobar izgled, no ističe kako joj je 40 minuta tjelovježba potrebna svaki dan.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston To bi svima bila drago Jennifer Aniston zbog jednog detalja na sebi potaknula zanimljiva šuškanja, bio je to najupečatljiviji dio njene pojave!

'Čim se ustanem, svaki dan vježbam 40 minuta tijekom treninga trčim, radim trbušnjake i dižem utege. Imala sam ozljedu koljena, tako da nisam mogla raditi sve vježbe za oblikovanje tijela, no to mi nije bio problem, baš je lijepo ponekad biti malo punašna', kaže Jenn u intervjuu za People magazin.

>> Jenn je uzela čekić u ruku i 'navalila' – Sve je uništila!

Kako se nedavno zaručila, kaže kako bi uskoro htjela uzeti malo slobodnog vremena kako bi mogla uživati u društvu budućeg supruga.

'Sigurno ću si uzeti malo vremena za sebe. Preselit ću se u svoju kući, normalizirati i smjestiti se. Samo želim biti dobra prijateljica i partnerica', zaključuje Jenn.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene