Princ Harry i Meghan Markle u srijedu su javnosti predstavili sina koji se rodio u ponedjeljak, a kojem su dali ime Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Galerija


Obožavatelji britanske kraljevske obitelji u ponedjeljak su došli na svoje nakon što je objavljeno da su Meghan Markle i princ Harry postali roditelji. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa dobili su zdravog dječaćića kojeg su javnosti predstavili dva dana nakon rođenja.

Vezani članci Princ Harry (Foto: Getty Images) Princ Harry vratio se na posao tri dana nakon što je dobio sina, na putu ga dočekalo iznenađenje! Meghan Markle (Foto: Getty Images) Buntovna Meghan kršila je kraljevsko pravilo za pravilom: Na koje je sve načine svoj porod učinila posebnim?

U srijedu su tako sve oči bile uprte u njih, a oni najvjerniji obožavatelji, kao i stručnjaci za govor tijela i za čitanje s usana, pomno su pratili svaki njihov pokret i govor.

Upravo je stručnjakinja za čitanje s usana Tina Lannin uspjela dešifrirati što je Harry šapnuo Meghan kad su se zaputili prema novinarima u dvorani svetog Georgea u dvorcu Windsor.

Naime, princ je pogledao svoju suprugu i rekao joj ''Krećemo'', a prije nego što je spustio pogleda prema malom Archieju Harrisonu Mountbatten-Windsoru, kako su nazvali sina, komentirao je s Meghan kako je dječak miran, a njemu samome rekao je kako je divan te je čak u jednom trenutku prozborio – hvala ti puno.

Kako je stručnjakinja to protumačila, Harry je to možda izjavio u znak zahvalnosti svom nasljedniku što je bio tako dobar unatoč svemu što se u tom trenutku događalo oko njega.

Dječaka je pred novinarima u naručju ponosno držao Harry, dok je Meghan stajala pored njega.

"Osjećaj je čaroban. Poprilično nevjerojatan. Imam dvojicu najboljih muškaraca na svijetu pored sebe, presretna sam", izjavila je uzbuđena Meghan.

Dodala je i kako je dječak u ova dva dana pokazao najslađi temperament i kako je on ostvarenje svih njezinih snova. "Ne znam od koga je naslijedio taj temperament", našalio se princ Harry.

Dječačić je bio ogrnut u bijelu dekicu i imao je bijelu kapicu na glavi, a tijekom predstavljanja cijelo je vrijeme spavao.

Meghan je iskoristila ovu priliku i da zahvali svima na podršci i čestitkama koje pristižu sa svih krajeva svijeta: "Hvala vam svima za najbolje želje i ljubaznost. To nam mnogo znači."

Podsjetimo, Meghan i Harry postali su roditelji dječaka u ponedjeljak, a iako je porođaj bio obavijen velom tajne, strani mediji pišu da je vojvotkinja rodila u londonskoj bolnici Portland.

Princ Harry nije krio koliko je sretan zbog dolaska maloga nasljednika na svijet.

Dva dana nakon rođenja: Meghan Markle i princ Harry pokazali su svoga sina, pogledajte prve fotografije!