Cro-A-Porter

Što je 'naj': Metalni ovratnik, buket cvijeća u kosi ili sunčane naočale za večer?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U petak navečer održana je još jedna večer Cro-A-Portera na kojoj su se okupili brojni posjetitelji, a poznate dame kao da su se natjecale koja će biti neobičnija!

Ovog puta revije su došli pogledati Jelena Rozga, Miran Kurspahić, Toni Ricov, Josipa Lisac, Ivana Nanut, Ogi Antunovac, Zoran Mrvoš, Tihana Harapin Zalepugin i Nataša Bebić.

>> Cro-A-Porter drugu večer okupio brojne ljepotice

Pogledaj i ovo Josipa Lisac - 9 ''Kakva kraljica'' Josipa Lisac umjesto mikrofona u ruke je uzela vrtne grablje, a njen prijatelj pokazao je kako se snašla u ulozi koja nimalo ne sliči njenom poslu!

Poznate dame u petak navečer pokušale su se svojim osebujnim stilovima istaknuti među brojnim poznatima koji su došli na Cro-A-Porter, a to je za rukom zasigurno pošlo Jeleni Rozgi, Josipi Lisac te Nataši Bebić.

Jelena Rozga je, naime, odjenula kombinaciju inspiriranu strastvenim flamenco plesom, a osim što je istaknula svoju besprijekornu figuru i goli trbuh, kosu je ukrasila s jako puno cvijeća.

Jedna od najekstravagantnijih dama s glazbene scene, Josipa Lisac također je došla u osebujnoj kreaciji kariranog uzorka. Kako smo već navikli, Josipina haljina bila je neobična, ukrašena dugim metalnim ogrlicama i metalnim ovratnikom, a boja njezine kose usklađena je s odjećom.

Naposljetku, Nataša Bebić iznenadila je ovog puta svojom jednostavnom kreacijom, crnim hlačama i majicom izrezanih rukava, a cijelu kombinaciju razbila je svjetlim tenisicama. Nataša se ni ovog puta nije pojavila u javnosti bez sunčanih naočala, a njezina kosa je bila raspuštena dok je samo jedan pramen sa strane bio podignut.

 

Koja vam je najneobičnija i najbolja?

  • Nataša Bebić, tako je zanimljiva!
  • Josipa Lisac, definitivno! Uvijek ima nešto 'cool'
  • Jelena Rozga, pa ovo je fenomenalno!

Ukupno glasova:

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene