Na kavi s Doris i Adrianom Nicol Brekalo komentirala je tijek showa "Ljepotice i genijalci".

Galerija


Nakon posljednjeg eliminacijskog kviza u showu "Ljepotice i genijalci" priliku za osvajanje 200 tisuća kuna izgubili su Glorija i Domagoj.

Vezani članci Ksenija Kardum (Foto: Dnenvik.hr) Ksenija Kardum predstavila informativni program Nove TV na skupu europskih komercijalnih televizija u Bruxellesu Nicol Brekalo (Foto: Instagram) Prelijepa Nicol iz "Ljepotica i genijalaca" na Instagramu prati samo dvije osobe, evo tko su one

"Bed mi je što ostaju gluplji ljudi od mene", izjavila je Glorija Mudrovčić i dodala kako je jako razočarana ishodom. Domagoju Oreškom također je žao zbog završetka igre. "Žao mi je što smo ispali jer sam tu stekao neke od najboljih prijatelja koje sam ikad imao", rekao je.

Njihovi protivnici nisu birali riječi nakon što su ih uspjeli pobijediti. "Dobili su što su zaslužili", slavodobitno je uzviknula Nicol nakon eliminacijskog kviza u kojem su Ronald i ona odnijeli pobjedu. U razgovoru s gubitničkim parom, crnokosa Glorija otkrila nam je kako ne zna zašto je Nicol imala takav istup, dok je Domagoj bio nešto oštriji.

"Nije nam bio sveukupno bed što smo ispali jer smo mi slučajno izabrani za eliminacijski izazov, bacanjem kocke, dok su Nicol i Ronald bili nominirani jer se nisu dobro slagali s ostalima", povjerio nam se. A čini se kako je i Nicol još uvijek pod dojmom posljednjih nominacija koje su ju poprilično izbacile iz takta.

Na jutarnjoj kavi s Doris i Adrianom komentirala je tijek natjecanja. S djevojkama je pričala kako joj je Martina ranije rekla da ona i Nino žele nominirati Gloriju i Domagoja, samo se nisu usudili to učiniti bez kocke. "Mrzim te papke. Te kalkulacije i čuvanje svojih 'bestića' neće dugo uspjeti", kazala je Nicol i dodala kako joj se to nimalo ne sviđa i ne poštuje to.

"Mislim da će to biti par koji ću nominirati", rekla je Nicol pritom misleći na Nina i Martinu. "Ovo je show 'Ljepotice i genijalci', a ne 'Nađi si frenda, frendicu, dečka, curu'. To ne ide", zaključila je.

Atraktivna Nicol gledateljima je jedna od najdražih ljepotica, i to ne samo zbog fizičkog izgleda. Zbog postupka prema kandidatu showa Ronaldu Sataiću, publika ovog showa na društvenim mrežama proglasila ju je omiljenom natjecateljicom. Naime, nakon što se Ronald predstavio ostalim djevojkama, nijedna nije imala želju postati njegov par, pa je Nicol odlučila da će to biti baš ona.

Uvijek nasmijana Nicol studentica je filozofije i religijskih znanosti na jednom te sociologije i latinskog jezika na drugom fakultetu koje paralelno uspješno i redovno studira, a planira još upisati i antropologiju i pedagogiju.

Zna pet stranih jezika iz kojih je išla na brojna natjecanja te su njezini literarni radovi objavljeni u raznim časopisima. Za sebe kaže da je lijepa, pametna, kreativna, zabavna i pozitivna. Hobiji su joj čitanje, ples, savjetovanje prijatelja, šoping i slušanje glazbe.

Više o ljepoticama i genijalcima saznajte na službenoj stranici showa.

Ona izgleda senzacionalno, a on ne može skinuti ruke s nje: I poslije 4 godine kemija je i dalje jaka!