Kada si u braku s jednom od najposebnijih zvijezda današnjice, jedno je sigurno, nikada nije dosadno!


A potvrdila je to i glumica Isla Fisher koja je dvije godine u braku sa Sashon Baronom Cohenom. Isla je u intervjuu za 'C Magazine' progovorila o odnosu sa 41-godišnjim suprugom.

>> Preizazovni dekolte suprug pokrio jaknicom!

Vezani članci Chad Michael Murray i Sophia Bush (Foto: Getty Images) Ljubavna priča zvijezda hit-serije uz koju smo odrasli činila se idiličnom sve dok nisu isplivali mučni detalji Jessica Alba i Cash Warren (Foto: AFP) Nakon dugo vremena u javnosti se pojavio ludo zaljubljeni par kojem je probleme nekada stvarala ljubomora

'Što da vam kažem, to definitivno nije normalna veza. Između ostalog, par puta u prošlosti, dok je radio 'Borata' i 'Bruna', smo vodili razgovor u stilu 'koliko nas ljudi tuži?', 'Jesi li tražen u nekim državama?', 'jesi li živ uopće?', ispričala je Isla.

Ovaj osebujni par ima dvije kćerke – petogodišnju Olive i dvogodišnju Elulu. Inače, bila je pripadnica metodista, odnosno pripadnica 'evangeličke metodističke crkve'. Riječ je o sljedbenicima protestanskog evangelističkog pokreta koji je nastao u 18. stoljeću pri Anglikanskoj crkvi radi obnove kršćanskog života i vjere. Zbog ljubavi je prešla na židovstvo, nakon što se udala za Sashu Barona Cohena.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook