Nove situacije i obrati

Saznajte zašto nećete pogriješiti budete li gledali novi "Masterchef", garancija je stigla iz prve ruke!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Sve je spremno za novu sezonu Masterchefa - 1 Masterchef Masterchef +12 Masterchef Galerija

Stjepan Vukadin poziva gledatelje malih ekrana da prate novu sezonu showa "Masterchef'' koja od večeras kreće na Novoj TV.

Kulinarski chef Stjepan Vukadin prvi će se put naći pred kamerama u novoj sezoni showa "Masterchef" u kojem će uz Damira Tomljanovića i Melkiora Bašića voditi natjecatelje, ali i gledatelje pred malim ekranima kroz sve kulinarske izazove.

Pogledaj i ovo Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Hit-video! Omiljeni trojac iz MasterChefa izgubio okladu pa nasmijao obožavatelje do suza: "Kakvi ste vi carevi!"

"Dragi gledatelji, gledajte novi Masterchef, bit će puno zanimljivih recepata, gostiju, situacija i obrata. Sve u svemu jako zanimljivo i nećete pogriješiti ako budete gledali. Vidimo se!", poručio je Stjepan.

Osim njega u "Masterchefu" ćemo gledati i njegove kolege Damira Tomljanovića i Stjepana Vukadina, a svi zajedno će voditi kandidate kroz izazove, biti im podrška, ali isto tako i njihovi suci i kritičari koji će pravednim ocjenjivanjem morati napraviti selekciju i suziti broj najboljih.

Samo će se neki natjecatelji istaknuti u mnoštvu, savladati sve izazove i zasluženo stići do finala. Na kraju ima mjesta samo za jednog! Tko će na kraju ove TV pustolovine i pregršt izazova biti proglašen petim hrvatskim Masterchefom, preostaje nam tek saznati.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sve je spremno za novu sezonu Masterchefa - 3 Sve je spremno za novu sezonu Masterchefa - 5 Masterchef Masterchef +3 Masterchef Celebrity Iskustvo je stekao u 96 kuhinja u Hrvatskoj i inozemstvu, a talent i ljubav prema kuhanju naslijedio od oca: "Još se trudim biti bolji od njega!"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Sve je spremno za novu sezonu Masterchefa - 4 +4 Masterchef Celebrity Danas je jedan od najboljih hrvatskih mladih kuhara, no zamalo je postao svećenik: "Osjetio sam poziv i otišao u sjemenište"

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Tomljanović Nova sezona Masterchefa i novi žiri - 3 Show Masterchef +0 Show Masterchef Celebrity Iza njega je više od 30 godina rada u domaćim i inozemnim restoranima, a sad jedva čeka podijeliti bogato iskustvo

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene