Na internetu je osvanula nova snimka Stjepana Hausera koja pokazuje njegov rijetko viđen talent.

Galerija


Stjepan Hauser pokazao je još jedan talent. Svoje obožavateljice do sada je osvajao romantičnim svirkama na violončelu, pažnju je privlačio je i baratanjem stranim jezicima, a sada je i zapjevao. Na jednoj privatnoj zabavi Hauser se opustio i pustio svoj glas.

Domaće hitove zapjevao je u duetu s mladim glazbenikom i snimateljem pulskog dopisništva NOVE TV Tedijem Grubicom na čijem je YouTube kanalu i osvanula zabavna snimka i to nedugo nakon što je Hauser objavio snimku s atraktivnom Lolom Astanovom.

Dečki su glazbeni set otvorili Oliverovom pjesmom "Oprosti mi pape" nakon čega su uslijedili i žešći ritmovi. Pokazao je Hauser da se odlično snalazi i u rock izdanju pa je bez problema razvalio "Lutku za bal" od Parnog Valjka.

Stjepan Hauser (FOTO: PR)
Stjepan Hauser (FOTO: PR)

Iako će mnoge zasigurno iznenaditi ovo Hauserovo izdanje ovo nije prvi puta da je Stjepan odlučio pustiti svoj glas. Na promociji novog albuma sada već bivše zaručnice Jelene Rozge Hauser je zapjevao stihove "Nostalgije" i unio nemir među bivšu i sadašnju pjevačicu Magazina. Jelena Rozga zamjerila je Andreji Šušnjari što se stalno okretala prema Hauseru koji je djevojke pratio na klaviru. U jednom trenutku očito joj je prekipjelo pa je Šušnjaru primila za ruku i poručila "Ne okreći se!". Snimka je ubrzo osvanula na Internetu, a mnogi su Rozgin čin prokomentirali kao ljubomorni ispad. Ona je pak nedugo nakon toga za DNEVNIK.hr objasnila pozadinu "sukoba".