To se ne bi smjelo događati

Zabrinuti Hauser moli i preklinje svoje fanove da mu pomognu riješiti problem u kojem se našao: "Ovo potpuno izmiče kontroli"

Stjepan Hauser Stjepan Hauser PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser +0 Stjepan Hauser Galerija

Stjepan Hauser upozorio je milijune svojih obožavatelje na ozbiljan problem s lažnim profilima na društvenim mrežama koji sad već izmiče kontroli.

Jedan od najuspješnijih svjetskih violončelista, naš Stjepan Hauser već se neko vrijeme suočava s problemima lažnih predstavljanja i lažnih profila koji se nižu na društvenim mrežama u njegovo ime, pa je sada o svemu odlučio javno progovoriti i upozoriti na to.

Pogledaj i ovo Nuša Hauser - 3 Muzikalna obitelj Znate li da Stjepan Hauser ima i sestru? Ne voli se medijski eksponirati, ali u jednom je području vrlo cijenjena

"OK, ljudi, ovo s lažnim profilima potpuno izmiče kontroli. Sada govorimo o tisućama lažnih profila koji se pojavljuju svakog dana na svim društvenim mrežama. To postaje ogromni problem, šteti meni i mom ugledu, imenu, imidžu i moramo to zaustaviti. Rekao sam vam prije, govorim vam i sada. Postoji samo jedan pravi Hauser, kao što znate. Zato vas molim, preklinjem vas, nemojte vjerovati tim prevarama. Tim lažnim profilima koji kontaktiraju s vama, daju vam lažne informacije, traže od vas novac. Događaju se stvarno užasne stvari stvarno i moramo učiniti nešto da to spriječimo. Na Instagramu postoji samo jedan službeni profil, isto kao i na Facebooku i YouTubeu. Sve drugo što nije službeno je lažno. Zato vas preklinjem, zaustavimo to jednom zauvijek. Hvala vam puno", poručio je Stjepan u videu koji je objavio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

"Lijepo od tebe što si snimio ovaj video, to pokazuje koliko si ozbiljan čovjek", "Istina, dobila sam zahtjev s lažnog profila", "Puno ljudi mi je reklo da dobivaju poruke od nekog tko se pretvara da si ti", "Ovo je grozno", "Budimo svi oprezni", "To se ne bi smjelo događati", "Hvala na upozorenju", "Trebao bi podići tužbe", "Ti si jedan jedini", poručili su mu obožavatelji sa svih krajeva svijeta koji ga vjerno prate.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene