Stjepan Hauser i Luka Šulić su ponovno udružili snage kako bi proslavili 10. obljetnicu od početka karijere, a objavili su i novi spot. Sjajne vijest Hauser je objavio s Maldiva, gdje uživa posljednjih nekoliko dana.

Galerija


Ne, ne, nije bila prvoaprilska šala - 2CELLOS, Luka Šulić i Stjepan Hauser su ponovno zajedno kako bi proslavili 10. obljetnicu od početka karijere! Za tu su prigodu odabrali pjesmu “Livin’ on a Prayer” Bon Jovija i ponovno nam pokazali emotivnu izvedbu i nevjerojatnu virtuoznost. Ovo je njihovo prvo zajedničko izdanje nakon dvogodišnje pauze tijekom koje su objavili dva sjajna solo albuma klasične glazbe.

Vezani članci Stanka za 2Cellos (Foto: Dnevnik.hr) Poznati hrvatski glazbeni dvojac se razilazi! Privremeno ili zauvijek? 2Cellos (Foto: Marko Grubišić) 2Cellos glazbenu pozornicu zamijenili daskama koje život znače

„Pjesma ima mističan intro koji zvuči odlično na violončelu. Ostatak je bio vrlo izazovno prenijeti da bi bilo zanimljivo, ali smo uspjeli i zvučat će odlično na našim nastupima uživo jednog dana. Osobito pred kraj seta. Znamo da će svi zajedno pjevati“, poručuju 2CELLOS!

Vijest koja je oduševila njihove fanove Hauser je objavio s Maldiva, gdje trenutačno uživa s misterioznom plavušom. "Mnogi od vas nagađaju i pitaju me tko je je moja princeza, tko je ta djevojka, pa sam napokon odlučio pokazati svoju ljupku princezu", izjavio je Stjepan i objavio snimku dame koja je lice djelomično sakrila šeširom, a u prvom planu našli su se bujni dekolte i široki osmijeh", napisao je nedavno proslavljeni violončelist.

Prisjetimo se, 2CELLOS su uspješnu svjetsku karijeru započeli 2011. objavom obrade pjesme i spota “Smooth Criminal” Michaela Jacksona. 2CELLOS imaju zadivljujućih 1.3 milijarde YouTube pregleda, više od 5.5 milijuna YouTube pretplatnika, milijardu streaminga i prodali su gotovo milijun ulaznica! Održali su rasprodane koncerte na najvećim svjetskim pozornicama (New York City’s Radio City Music Hall, London’s Royal Albert Hall, Sydney Opera House...), nastupali s poznatim svjetskim zvijezdma, a svojim su talentom, pristupom i izvedbom na violončelima, srušili granice između glazbenih žanrova.

Mnogi se pitaju nosi li Nives Celzijus išta na novoj fotografiji koju je objavila, pozirala je u krevetu

Maja Šuput pohvalila se originalnim poklonom za sina, a pokazala je i kako se ove godine priprema za blagdane