Stjepan Hauser objavio je novi video s Benedettom Carettom i čestitao joj rođendan.

Galerija


Proslavljeni violončelist Stjepan Hauser ponovno je uspio zaintrigirati svoje obožavatelje i pokrenuti nagađanja o svom ljubavnom životu.

Vezani članci Stjepan Hauser - 2 U izdanju u kakvom je rijetko Stjepan Hauser zaintrigirao objavom: "Na medenom mjesecu" Lola Astanova Svjetski poznata glazbenica napokon otkriva je li bila djevojka Stjepana Hausera: ''Svi me to pitaju''

Naime, Stjepan je na Instagramu objavio dosad neviđeni video u kojem on i talijanska pjevačica Benedetti Caretta izvode hit Shawna Mendesa i Camile Cabello "Señorita". Na taj je način Stjepan čestitao rođendan svojoj lijepoj prijateljici, za koju se zapravo mnogi pitaju je li mu nešto više od toga.

Zajedno su nedavno proslavili i Stjepanov rođendan, i to u njegovoj rodnoj Istri, a Benedetta je objavila fotografiju na kojoj pozira uz tablu "Staza Stjepana Hausera" i napisala da joj je to omiljena šetnica.

Stjepanov profil na Instagramu vrvi njihovim zajedničkim izvedbama najvećih svjetskih hitova, kojima se divi njegovih 1,9 milijuna pratitelja.

Nekadašnji kuhar princeze Diane otkrio dosad nepoznate detalje iz njezina života koje javnost nije imala prilike čuti