Jesu li Stjepan Hauser i Stela Opančar novi domaći par?

Galerija


Stjepan Hauser poznat je po velikoj ljubavi prema lijepim ženama, koje očito padaju na njega kao kruške.

Vezani članci Stjepan Hauser Lola (Foto: Instagram) Ljubav ili dobar PR? Hauser se neko vrijeme zabavljao s Fani Stipković, a sada se ne odvaja od zanosne brinete Stjepan Hauser (Foto: Dusko Marusic/PIXSELL) A Fani? Stjepan Hauser pohvalio se dugonogim i pomno sređenim damama koje su došle na njegov koncert u Puli

Ipak, samo je jedna ljubavna veza koju je javno priznao, a to je ona s pjevačicom Jelenom Rozgom koja nije potrajala.

Nakon toga glazbenik 2Cellosa viđan je u društvu raznih ljepotica, no nikada nije javno komentirao prirodu odnosa s njima.

Ovaj put čak nije on objavio fotografiju nove ljepotice, već se ona na društvenim mrežama pohvalila time da se odmara kod njega. Točnije, da se odmara u njegovoj luksuznoj istarskoj vili koja ima, među ostalim, bazen i odbojkaško igralište, a radi se o 25-godišnjoj Steli Opančar, finalistici izbora za Miss Universe Hrvatske 2016.

"Da nisi ti to kod Hausera?" bilo je jedno od prvih pitanja koje joj je upućeno ispod fotografije na kojoj se sunča, a nije dugo trebalo da se shvati kako se radi o istoj kući.

Također, mnogim je obožavateljima zapelo za oko savršeno tijelo crnokose Slavonke, odnosno pozadina koju tijekom cijele godine marljivo "kleše" u teretani iz koje se često zna pohvaliti atraktivnim fotografijama.

Čini se da čelist ima nepogrešiv ukus za žene.

Ni vruće pipkanje pred fotografima nije uspjelo zasjeniti njezino iskreno priznanje