Ne odvajaju se!

Fani Stipković i Stjepan Hauser uhvaćeni na romantičnoj večeri u Istri: Imamo li novi domaći par?

Fani Stipković Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Fani Stipković Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) +0 Fani Stipković Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Galerija

Duo se ne odvaja još od sprovoda Olivera Dragojevića u Veloj Luci.

Šuška se, šuška.

Pogledaj i ovo Stjepan Hauser Nije imao spreman odgovor Stjepana Hausera zateklo pitanje o bivšoj djevojci Jeleni Rozgi, pogledajte kako se smeo: "Samo malo da se sjetim…"

O potencijalnom novom paru na domaćoj sceni počelo se pričati prije nekoliko tjedana nakon što su se zajedno pojavili na posljednjem ispraćaju legendarnog glazbenika Olivera Dragojevića u Veloj Luci.

Radi se o bivšoj manekenki i voditeljici Fani Stipković te violončelistu Stjepanu Hauseru koji se od tada ne odvajaju jedno od drugoga pa ne čudi da su ubrzo krenule priče da ih veže nešto više od prijateljstva.

Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Prije nekoliko dana, duo je proveo i večer u jednom restoranu u samom centru njegove rodne Pule, a fotografija je objavljena na službenom profilu restorana čije se osoblje htjelo pohvaliti da je ugostilo dvije poznate medijske ličnosti. Par je prisno pozirao uz osmijehe na licima, a atraktivna voditeljica pritom je blistala u narančastoj haljini.

No ni to nije bilo sve. Fani je kasnije na Instagramu podijelila snimku na kojoj Hauser svira u svom raskošnom domu čija je vrata eksluzivno otvorio i ekipi IN Magazina. "Zatvorite oči i dopustite da vas glazba oslobodi", napisala je plavuša ispod snimke.

 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic) on

I Stjepan je podijelio fotografiju s Fani i društvom tijekom izlaska na kojem ekipa nosi meksičke šešire, a čini se kako se duo ne misli tako brzo odvojiti.

Fani Stipković Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Fani Stipković Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Stjepan Hauser domaćoj je javnosti poznat i kao bivši dečko pjevačice Jelene Rozge, iako se u kuloarima često moglo čuti kako je njihova veza samo medijski trik za privlačenje pažnje.

Je li tako i sa Fani ili tu ipak ima nečeg više od prijateljstva, ostaje nam pričekati pa saznati.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene