Duo se ne odvaja još od sprovoda Olivera Dragojevića u Veloj Luci.

Galerija


Šuška se, šuška.

Vezani članci Thana Alexa Hrvatica nominirana za Grammyja supruga je upoznala zahvaljujući Oliveru Dragojeviću! Stjepan Hauser, Fani Stipković (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Voditeljica Fani Stipković na Instagramu objavila snimku pjesme "Galeb i ja" u izvedbi Stjepana Hausera

O potencijalnom novom paru na domaćoj sceni počelo se pričati prije nekoliko tjedana nakon što su se zajedno pojavili na posljednjem ispraćaju legendarnog glazbenika Olivera Dragojevića u Veloj Luci.

Fani Stipković Stjepan Hauser (Foto: Instagram)
Stjepan Hauser, Fani Stipković (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Radi se o bivšoj manekenki i voditeljici Fani Stipković te violončelistu Stjepanu Hauseru koji se od tada ne odvajaju jedno od drugoga pa ne čudi da su ubrzo krenule priče da ih veže nešto više od prijateljstva.

Fani Stipković Stjepan Hauser (Foto: Instagram)
Fani Stipković (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Prije nekoliko dana, duo je proveo i večer u jednom restoranu u samom centru njegove rodne Pule, a fotografija je objavljena na službenom profilu restorana čije se osoblje htjelo pohvaliti da je ugostilo dvije poznate medijske ličnosti. Par je prisno pozirao uz osmijehe na licima, a atraktivna voditeljica pritom je blistala u narančastoj haljini.

No ni to nije bilo sve. Fani je kasnije na Instagramu podijelila snimku na kojoj Hauser svira u svom raskošnom domu čija je vrata eksluzivno otvorio i ekipi IN Magazina. "Zatvorite oči i dopustite da vas glazba oslobodi", napisala je plavuša ispod snimke.

 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic) on

I Stjepan je podijelio fotografiju s Fani i društvom tijekom izlaska na kojem ekipa nosi meksičke šešire, a čini se kako se duo ne misli tako brzo odvojiti.

Fani Stipković Stjepan Hauser (Foto: Instagram)
Fani Stipković Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Stjepan Hauser domaćoj je javnosti poznat i kao bivši dečko pjevačice Jelene Rozge, iako se u kuloarima često moglo čuti kako je njihova veza samo medijski trik za privlačenje pažnje.

Je li tako i sa Fani ili tu ipak ima nečeg više od prijateljstva, ostaje nam pričekati pa saznati.