Objavio i fotografiju

Stjepan Hauser morao na operaciju, o svemu obavijestio fanove: "Nadam se da ću vam brzo opet svirati"

Stjepan Hauser - Koncert u praznoj Areni - 3 Stjepan Hauser - Koncert u praznoj Areni - 3 In Magazin 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser - Koncert u praznoj Areni - 3 Stjepan Hauser - Koncert u praznoj Areni - 8 Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) +0 Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Galerija

Stjepan Hauser bio je na operaciji koljena, a nakon uspješnog zahvata javio se obožavateljima na Instagramu.

Naš slavni violončalist Stjepan Hauser obavijestio je svoje obožavatelje putem društvenih mreža da je bio na operaciji, i to operaciji koljena nakon koje se nada da će uskoro moći normalno svirati.

"Upravo sam operirao koljeno i sve je prošlo dobro. Nadam se da ću se brzo oporaviti tako da mogu bosonog svirati za vas", napisao je Stjepan uz fotografiju na kojoj pozira sa zamotanom nogom i štakama.

Poruke za brz oporavak stigle su mu sa svih strana svijeta od Hrvatske, do Turske, Španjolske, Italije, SAD-a i drugih zemalja.

"Brzo se oporavi", "Nadam se da ćeš nam uskoro ponovno zasvirati", "Molim se za tebe", "Šaljem ti ljubav", "O Hauseru, što si radio?", "I dalje izgledaš dobro, nadam se da ćeš se brzo oporaviti i volim te", samo su neke od poruka obožavateljica koje je dobio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

  1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Donald i Melania Trump Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: Twitter) Melania i Donald Trump (Foto: Getty) +1 Melania Trump u Egiptu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Celebrity Trump svojoj Melaniji naredio da se nasmije, njezinu reakciju na to teško je objasniti pa se komentari samo nižu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene