Misteriozni nestanak

Otkriveni razmjeri razdora u kraljevskoj palači? Sitan detalj otkrio da su Harry i Meghan u nemilosti kraljice

Harry, Meghan i kraljica Elizabeta (Foto: Getty) Harry, Meghan i kraljica Elizabeta (Foto: Getty) Getty 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i kraljica Elizabeta (Foto: Profimedia) Harry, Meghan i kraljica Elizabeta (Foto: Getty) Princ Andrew i kraljica Elizabeta II. (Foto: AFP) Meghan Markle i kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Kate Middleton i kraljica Elizabeta (Foto: AFP) Kate Middleton i kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry, kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Meghan Markle i kraljica Elizabeta (Foto: Profimedia) +0 Kraljica Elizabeta II. (Foto: AFP) Galerija

Fotografija Harryja i Meghan misteriozno je nestala s Kraljičina stolića u njezinoj rezidenciji. O čemu se točno radi?

Poznato je da kraljica Elizabeta prima svoje gošće u Buckinghamskoj palači u posebnim odajama za službena primanja. Već mnogo puta viđena prostorija u kojoj su se s kraljicom rukovale mnoge zvijezde, ali i političari, tako je dobro poznata javnosti, a sada su fanovi kraljevske obitelji uočili nešto neobično. 

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 10 Baš su se zabavljali Harry i Meghan u prvom zajedničkom izlasku nakon novih šokantnih vijesti koje su priuštili kraljevskoj obitelji, nisu se doimali zabrinutima!

Naime, na jednom od Kraljičinih stolića na kojima stoje obiteljske fotografije prije je bila i slika Meghan i Harryja, no više je nema. Fotografija Meghan i Harryja zauzimala je prvu poziciju na Kraljičinu stoliću, a sada je njezin misteriozni nestanak uskomešao javnost i postavio pitanje - o čemu se radi? 

Zanimljivo je da je kraljica maknula sliku Sussexovih samo nekoliko dana nakon njihove odluke o podizanju tužbi protiv medija i javnog istupanja o tome koliko im je teško živjeti pod stresom i uz stalni medijski pritisak.

Neki misle kako se ovim potezom Buckinghamska palača ograđuje i dodatno udaljava od vojvode i vojvotkinje od Sussexa, dok drugi pak smatraju kako je ovo još jedan dokaz da se monarhija ne može nositi s modernizacijom koju predvode Harry i Meghan. 

Buckinghamska palača odlučila je da neće komentirati cijelu stvar. Ovo je prva fotografija koja je ikada maknuta iz službene sobe za primanja kraljice Elizabete II. Podsjetimo, druge dvije fotografije koje se mogu vidjeti na njezinu stoliću jesu one Kate Middleton i princa Williama te zajednička fotografija Williama i Harryja u njihovim vojničkim uniformama. 

Izvor blizak kraljevskoj obitelji otkrio je da Kraljica nikako nije zadovoljna s ponašanjem Harryja i Meghan te da je sve više zabrinuta. Prema mišljenju članova obitelji, Harry i Meghan ne djeluju u svoju korist, već samo udaljavaju i javnost i članove kraljevske obitelji od sebe. 

"Mislim da je Kraljica užasnuta zapravo. Cijela ta medijska pompa velika je pogreška", rekao je stručnjak za kraljevsku obitelj. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) +0 Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Celebrity Sandra Perković i Marino nisu mogli neprimijećeno prošetati Splitom: "Kliknuli smo na prvu"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene