Čestitamo!

Stipe Mandalinić iznenadio objavom na Instagramu: Uskoro stiže najljepši poklon za prvu godišnjicu braka

Stipe i Matea Mandalinić (Foto: Instagram) Stipe i Matea Mandalinić (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Stipe i Matea Mandalinić (Foto: Instagram) +0 Stipe i Matea Mandalinić (Foto: Instagram) Galerija

Stipe Mandalinić objavom na društvenoj mreži, iznenadio brojne prijatelje i pratitelje.

Većina hrvatskih sportaša uživa u ljetnim radostima i odmorima negdje na moru, no ne i rukometaš Stipe Mandalinić, a sada znamo i razlog tome.

Pogledaj i ovo Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) Ma kakva štednja! Pjenušac tekao u potocima: Ozbiljna tužba nije spriječila bogatu nasljednicu da pošteno odriješi kesu

Naime, Stipe je na Instagramu objavio fotografiju sa suprugom Mateom i otkrio sretnu vijest, koja je mnoge iznenadila, a to je da sretan par očekuje dijete.

 

A post shared by Stipe Mandalinic (@mandalinic27) on

Stipe i Matea snimili su selfie u dizalu, na kojem se vidi da je lijepa Matea u visokom stupnju trudnoće. “Brojimo sitno“, napisao je Stipe uz fotografiju i otkrio kako im ipak malo fali more, koje mijenjaju odlascima na nedjeljnu kavu.

 

A post shared by Stipe Mandalinic (@mandalinic27) on

Stipe i Matea u sretnom su braku od prošle godine, kojeg su sklopili nakon dugogodišnje veze, a prinova će na svijet doći kao najljepši poklon za prvu godišnjicu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene