Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slavni pjevač otkrio je kako će njegova djeca za novac itekako morati raditi..


Bivši frontmen benda Police i uspješan solo glazbenik, Sting, u intervjuu za Mail izjavio je kako svojoj djeci nema namjeru ostavljati novac!

Vezani članci Slika nije dostupna Izašli na Stingov koncert: Sve oči bile su uprte u lijepu Laru i Borisa Miletića Slika nije dostupna Sting oduševio Pulu! Na pozornici mu se pridružio i sin

'Već sam im rekao kako neće puno toga ostati jer mi trošimo. Imamo jako puno obaveza. Što zaradimo, potrošimo i nije još puno ostalo', objasnio je 62-godišnji pjevač koji sa suprugom Trudie ima tri sina i tri kćeri.

Iako se njegovo bogatstvo procjenjuje na više od 180 milijuna funti (oko milijardu i 800 milijuna kuna), Sting zapošljava oko 100 ljudi te tvrdi kako će njegovih šestoro djece za novac morati raditi.

'Sasvim sigurno im neću ostavljati zaklade s novcem. Moraju raditi. Sva moja djeca to već znaju i rijetko kad me pitaju bilo što i to poštujem i cijenim.', izjavio je Sting.

No, načini zarade ovog pjevača doista su zanimljivi...

Slavni pjevač nije jedini koji tako odgaja nasljednike - kuharica Nigella Lawson prije par godina također je izjavila: 'Moja djeca neće imati nikakvu financijsku sigurnost. Ljude upropaštava kad ne moraju raditi za novac.'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook