tužan kraj

Tragična priča: Preminuli su jedno za drugim, a života ih je koštala identična smrtonosna odluka

Bobbi Kristina Brown (Foto: Getty) Bobbi Kristina Brown (Foto: Getty) Getty 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Bobbi Kristina Brown (Foto: Getty) Bobbi Kristina Brown (Foto: Getty) Cissy Houston (Foto: Getty Images) Whitney Houston i Bobby Brown (Foto: Getty Images) +0 Whitney Houston (Foto: Getty Images) Galerija

Nick Gordon preminuo je na isti način kao i njegova zaručnica Bobbi Kristina Brown u 22. godini života. Tako je preminula i njezina majka, pjevačica Whitney Houston.

Nick Gordon, bivši zaručnik Bobbi Kristine Brown, predozirao se heroinom, objavio je nalaze autopsije britanski Daily Mail.

Pogledaj i ovo showbuzz Obiteljska tragedija VIDEO Prolazi kroz najteže razdoblje u životu - Jecao u suzama

Gordon je bio u vezi s pokojnom kćeri preminule dive Whitney Houston. Umro je u 30. godini u bolnici Altamonte Springs na Novu godinu nakon što su ga pronašli njegovo tijelo bez znakova života u hotelskoj sobi na Floridi. Nick je večer proveo zabavljajući se s prijateljicom. Ona je nazvala hitnu pomoć, no pobjegla je prije nego što su stigli.

Mrtvozornica Tracy Corey utvrdila je da je Gordon preminuo zbog prevelike doze heroina, a u njegovoj je povijesti bolesti zabilježeno da su ga nekoliko puta pronašli kako ne diše i u srčanom arestu, no uspjeli su ga oživjeti. U njegovu tijelu bile su velike količine raznih lijekova, među kojima i jaki sedativ midazolam. Naime, ta kombinacija lijekova pokušava obrnuti utjecaj heroina u tijelu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Can't believe it's been 5 yrs. RIH

A post shared by @ nickdgordon on

Gordona je javnost pobliže upoznala 2015. kada je njegova zaručnica Bobbi Kristina, kći Whitney Houston, pronađena bez svijesti u kadi i provela šest mjeseci u komi. Bobbi je tada imala kombinaciju lijekova koju i Nick pri svojoj smrti.

Protiv Bobbina zaručnika nikad nije podnesena kaznena prijava, no zato je podignuta civilna tužba jer je skrivio njezinu smrt. Navodno je Gordon stalno kontrolirao Kristinu, tukao ju i navukao na drogu te je preminula 2015. u 22. godini života. Također je krao novac s njezina bankovnog računa dok je bila u komi.

Na isti je način preminula i Bobbina majka, slavna pjevačica Whitney Houston u 49. godini života. Pronašli su ju u kadi u hotelu na Beverly Hillsu, a u njezinu tijelu bilo je kokaina. Imala je problema sa srcem i utopila se zbog velike doze droge.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene