Nick Gordon preminuo je na isti način kao i njegova zaručnica Bobbi Kristina Brown u 22. godini života. Tako je preminula i njezina majka, pjevačica Whitney Houston.

Galerija


Nick Gordon, bivši zaručnik Bobbi Kristine Brown, predozirao se heroinom, objavio je nalaze autopsije britanski Daily Mail.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Prolazi kroz najteže razdoblje u životu - Jecao u suzama Slika nije dostupna Policija ima nove informacije - možda se ne radi o nesretnom slučaju

Gordon je bio u vezi s pokojnom kćeri preminule dive Whitney Houston. Umro je u 30. godini u bolnici Altamonte Springs na Novu godinu nakon što su ga pronašli njegovo tijelo bez znakova života u hotelskoj sobi na Floridi. Nick je večer proveo zabavljajući se s prijateljicom. Ona je nazvala hitnu pomoć, no pobjegla je prije nego što su stigli.

Mrtvozornica Tracy Corey utvrdila je da je Gordon preminuo zbog prevelike doze heroina, a u njegovoj je povijesti bolesti zabilježeno da su ga nekoliko puta pronašli kako ne diše i u srčanom arestu, no uspjeli su ga oživjeti. U njegovu tijelu bile su velike količine raznih lijekova, među kojima i jaki sedativ midazolam. Naime, ta kombinacija lijekova pokušava obrnuti utjecaj heroina u tijelu.

Gordona je javnost pobliže upoznala 2015. kada je njegova zaručnica Bobbi Kristina, kći Whitney Houston, pronađena bez svijesti u kadi i provela šest mjeseci u komi. Bobbi je tada imala kombinaciju lijekova koju i Nick pri svojoj smrti.

Protiv Bobbina zaručnika nikad nije podnesena kaznena prijava, no zato je podignuta civilna tužba jer je skrivio njezinu smrt. Navodno je Gordon stalno kontrolirao Kristinu, tukao ju i navukao na drogu te je preminula 2015. u 22. godini života. Također je krao novac s njezina bankovnog računa dok je bila u komi.

Na isti je način preminula i Bobbina majka, slavna pjevačica Whitney Houston u 49. godini života. Pronašli su ju u kadi u hotelu na Beverly Hillsu, a u njezinu tijelu bilo je kokaina. Imala je problema sa srcem i utopila se zbog velike doze droge.

''Parazitu'' 4 Oscara, među njima i za najbolji film! Slavili su i Renée Zellweger te Joaquin Phoenix