Preslatka obitelj

S hrvatskih ulica selimo se na britanski kraljevski dvor: Stigle službene fotografije s krštenja princa Louisa

Princ Louis (Foto: Getty) Princ Louis (Foto: Getty) Getty 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Louis (Foto: Getty) Kate Middleton (Foto: Getty) Kate Middleton (Foto: Getty) Meghan Markle Harry (Foto: Getty) +0 Princ Louis (Foto: Getty) Galerija

Maleni princ Louis danas je navršio tri mjeseca.

Maleni princ danas je navršio tri mjeseca.

Pogledaj i ovo Meghan Markle - 1 svima je pomrsila račune Meghan Markle usporedili su sa ženom koja je sličan razdor u kraljevskoj obitelji napravila već ranije

Radi se o trećem djetetu princa Williama i vojvotkinje Kate, princu Louisu, koji je kršten prije točno tjedan dana u kraljevskoj kapelici St. James u Londonu.

Kate Middleton (Foto: Getty) Kate Middleton (Foto: Getty) Foto: Getty

A Kensingtonska palača danas je simbolično objavila službene fotografije s krštenja koje su rastopile srca diljem svijeta, a ne samo Britanaca. "Vojvoda i vojvotkinja nadaju se da će svi uživati u ovim lijepim fotografijama princa Louisa koliko i oni", stoji u priopćenju.

Na slici Louis nosi repliku kraljevske odjeće za krštenje od čipke i satena, dok je original nastao davne 1841. godine za najstariju kćer kraljice Victorije, Royal. Ta se haljina zatim nosila na svim naknadnim kraljevskim krštenjima, a nosila ju je i sama kraljica Elizabeta II., kao i njezina djeca i unuci. 2008. godine postalo je jasno kako je vrijeme da se za haljinu napravi replika, jer je postala preosjetljiva na nošenje, a izradila ju je Angela Kelly.

Kate Middleton (Foto: Getty) Kate Middleton (Foto: Getty) Foto: Getty

Vojvotkinja Kate blistala je u omiljenom Alexanderu McQueenu, a pažnju su ukrali i princ George te princeza Charlotte, koji su također neodoljivi na službenim fotografijama.

Na ostalim fotografijama nalaze se i ostali članovi britanske kraljevske obitelji, Meghan Markle odnosno vojvotkinja od Sussexa, princ Harry, princ Charles i Camilla, ali i Pippa Middleton sa suprugom i bratom, kao i mama i tata Middleton.

Preslatka obitelj, nema što, a sve fotografije pogledajte OVDJE!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene