Steven Colbert najugledniji je američki komičar. Dostojno je zamijenio Davida Lettermana u 'The Late Showu', a fore su mu zaista izvanredne.


Sjajni američki voditelj Steven Colbert, koji vodi 'The Late Show', ismijao je Eurosong, a s njim i nekoliko natjecatelja koje je izdvojio. Našla se u toj ekipi i Nina Kraljić. Ismijao je Ninu, predstavnika Bjelorusije, Rusije te predstavnicu Moldavije, ali nije štedio ni pobjednicu Jamalu. Više manje, Colbert je ismijao cijeli Eurosong i bizarnosti na istom. Nama je Nina Kraljić bila sjajna, a izvedba zaista na razini! Isto tako, Colbert je zaista urnebesan. Što vi mislite?

Vezani članci Nina Kraljić - 3 Nina Kraljić vratila se na Instagram, odmah se i oglasila te podijelila odluku koju je donijela nakon svih sukoba Hurricane Srbija na Eurosong šalje prošlogodišnje pobjednice, atraktivne djevojke koje nazivaju glazbenom senzacijom

'Za Europljane, ovo je najveći medijski događaj svake godine, a ovog vikenda, Eurosong se prenosio i u Americi, pa smo vidjeli sjajne točke', ispričao je Colbert. Pobjedničku pjesmu nazvao je deprimirajućom. 'Mislim da smo našli pjesmu ljeta. Ništa ne nabrijava kao pjesma o etničkom čišćenju', priča Colbert. 'Zašto se mi ne možemo natjecati?', zapitao se potom Colbert i ismijao Amerikance. Odavno nismo vidjeli nešto bolje.