Nakon 45 godina šutnje, napokon je odlučila otvoreno reći što se dogodilo.


'Dinastija' je definitivno jedna od najgledanijih sapunica svih vremena, a svi oni koji su u njoj glumili, preko noći postali su planetarne zvijezde. Tako je bilo i s glumicom Stephanie Beacham koja je tada bila na samom početku svoje karijere.

Vezani članci Damiru Škari sudi se za silovanje Zakazano novo ročište: Škaro se ne osjeća krivim, njegovi odvjetnici traže da se ispita žrtva Zlostavljanje, ilustracija Šokantan zločin u Splitu: Majka iz pakla silovala vlastitog sina, osuđena je na nepunih pet godina zatvora

Glumica je priznala kako joj je silovanje uništilo život u potpunosti, razorilo vezu s muškarcem za kojeg se trebala udati i ostavilo trajne ožiljke na psihi. Glumica je svojom izjavom šokirala mnoge jer nitko nije znao da se silovanje ikada dogodilo. 'Da, sjećam se kako sam nekoliko put izbjegla silovanje, ali nekoliko puta nisam. Želim to otvoreno reći zbog sebe same jer sam mislila da sam ja kriva', rekla je Stephanie.

Stephanie je u 'Dinastiji' glumila lik Sable Colby. Ipak, i nakon 45 godina odbija otkriti ime silovatelja, jedino što je rekla je to da nije bio glumac.