Umjetnik koji zna što želi!


Stephan Lupino fotografirao je novu muzu Franku za casopis Playboy. Iako je prošle godine izjavio da su golišave ljepotice iza njega, izgleda da mu ipak nedostaje žensko tijelo.

Vezani članci Marino Grgurev i Andrija Jarak Čovjek koji je snimio dramatičan trenutak potresa u Sisku: ''Volio bih da se takve stvari nikad ne događaju, ali ako se dogode nek’ sam ja tamo'' Fotografiranje dronom Dronom snimio ljude u izolaciji i pokazao da kreativnost može pomoći i protiv nezaposlenosti

Uvijek drugačiji od drugih, ovaj se umjetnik proslavio se fotografiranjem golišavih ljepotica, no sada je pronašao drugu vrstu umjetnosti u svom životu. Tijekom svojih prijašnjih boravaka u Americi imao se prilike družiti s velikim umjetnicima poput Warhola, a nakon ove izložbe usporedili su ga čak i s velikim Salvadorom Dalijem.

Snima se dokumenatarac o životu Stefana Lupina

Njegova prva brončana skulptura koja simbolizira slobodu i, kako sam kaže, njega samog, procijenjena je na vrtoglavih 200 tisuća dolara, no on ne bi htio da se proda jer smatra da zaslužuje ići po svijetu da je ljudi vide.

No, čini se da će ipak tu i tamo ovjekovječiti žensku ljepotu u njezinom prirodnom sjaju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook