Nova Stella

Lana u zagrljaju mentora

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kako se natjecanje u ´Stelli´ približava finalu, odnosi u showu postaju sve napetiji, a nagrada postaje sve privlačnija.

U sedmoj epizodi ´Stelle´ Jasmina i Kristijan sve više uživaju u svojoj ljubavi, koristeći svaki slobodan trenutak da ga provedu zajedno.

Pogledaj i ovo showbuzz Poslušajte! Ona vas neće ostaviti ravnodušnima: 'Ljube se dobri, loši, zli'

U jednom od takvih susreta zatekne ih Gavran, a njegova pojava uzruja Kristijana. Postaje očito kako se njih dvojica otprije poznaju i kako se nisu razišli u najboljim odnosima. Orsat priznaje Kiki što osjeća prema njoj. Iako je ona i dalje u grču zbog svoje prošlosti, ipak pristaje Orsatu dati šansu. Franjo se odlučuje ispričati Neri zbog šoka i straha koji joj je prouzročio svojim nespretnim pokušajem pljačke. Razgovor s njom dodatno mu potvrđuje sumnje kako stvari u pekari nisu onakve kakvima se čine, pa se odlučuje zaposliti kod Martina kako bi ga mogao držati na oku.

Lana shvaća kako Jasmina nije jedina kojoj je potrebna novčana nagrada za pobjednika ´Stelle´. Naime, slučajno otkriva kako su ona i Ela pred bankrotom. Neplaćeni računi su se nagomilali i prijete im ovrhe. Iako Ela nastoji umanjiti ozbiljnost situacije govoreći kako će se ona za sve pobrinuti. Odlučna da se dodatno osigura prije finala, smišlja pakleni plan kako da se riješi konkurencije.

Lana se našla u zagrljaju mentora

Lanine spletke su urodile plodom. Ostala je bez konkurencije, ali i Matije, jedinog prijatelja kojeg je imala na ´Stelli´. Iznerviran njezinim beskrupuloznim ponašanjem Matija je ne želi više vidjeti, a Lana polako shvaća da je cijena koju plaća za pobjedu možda prevelika. Pokušava barem na kratko zaboraviti na stres u omiljenom kafiću, ali tamo doživljava novo poniženje. Utjehu nalazi u piću i razgovoru s jedinom osobom za koju se čini da je razumije – Marijem Brautom. Nakon nekoliko čašica ohrabrenja, Lana odlučuje Brautu dati do znanja da ga ne doživljava samo kao mentora, ali njezin će potez imati puno ozbiljnije posljedice nego što misli…

Glazbeno-dramski spektakl ´Stella´ svake nedjeljne večeri pruža gledateljima mnoštvo pjesme i plesa, ali i intrigantnih zapleta stoga ne propustite nove dogodovštine vaših omiljenih likova u 20.05 sati na Novoj TV!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene