Stella

Majčinu ljubav i majčin život spasiti može samo talent!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova TV vam večeras od 21.10 sati donosi glezbeno-dramski spektakl 'Stella'.

Stellu gledajte večeras od 21.10 sati na Novoj TV

Pogledaj i ovo Sementa Rajhard (Foto: Instagram) Posebno značenje Sementa otkrila koje je ime dala kćeri i objavila prvu fotografiju: "Naša tri srca kucaju zajedno"

Na portalu Dnevnik.hr pobliže vas upoznajemo sa sadržajem Stelle, koja će zasigurno oboriti s nogu sve generacije. Zabava je zagarantirana večeras od 21.10 sati - svi ćete pjevati uz Stellu!

>> Bojana: 'Nadam se da me nakon ovoga nitko neće gađati po cesti!'

Jasmina Klarić je skromna i požrtvovna djevojka, prekrasnog glasa i neospornog glazbenog talenta. ŽIvot joj je obilježila strašna obiteljska tragedija koja je učinila zrelijom i odgovornijom od svojih vršnjaka. Zbog brige za obitelj ostavila je po strani snove i želje da se bavi glazbom, pa su njezine glazbene izvedbe rezervirane još samo za crkveni zbor u kojem povremeno pjeva, i u rijetkim trenucima odmora od posla i brige za roditelje. Pomirena sa sudbinom, ni ne razmišlja o ikakvom profesionalnijem angažmanu, sve dok joj majka u teškom stanju ne završi u bolnici. Kada dozna da joj je jedina nada skupa operacija, Jasmina se odlučuje za drastičan potez – prijavljuje se za sudjelovanje u novom glazbenom talent show-u 'Stella' koji pobjedniku osigurava bogatu novčanu nagradu… Vođena plemenitim pobudama, Jasmina nije svjesna da joj sami talent neće biti dovoljan za pobjedu.


U showu je čeka žestoka konkurencija, a predvodi je favoritkinja Lana, ambiciozna i jako talentirana. Od malih nogu bavi se baletom, plesom i pjevanjem. Njezin jedini cilj su uspjeh i slava koje vidi kao jedini put do majčine ljubavi. Njena majka bivša balerina, stroga, vođena disciplinom i ambicijom. Članica je žirija Stelle, u tom poslu vodi se svojim planovima i skrivenim motivima. A nije jedina…

Producent Gavran glavni je član žirija, na prvi pogled djeluju kao vrhunski profesionalci, ali njihove mračne tajne, osobni interesi i skrivene ambicije uskoro će promijeniti tijek natjecanja, ali i njihove život. Pjevačica Kika, režiser Orsat, također su dio žirija, oni potiču natjecatelje da na pozornici daju svoj maksimum.

Stellu gledajte na Novoj TV od 21.10 sati, odmah nakon Zore dubrovačke, serije koja na Novoj TV također danas ima premijerno prikazivanje u 20 sati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene