Raspad sistema

Pjevačica napustila Karmu: ''Nastavljam bez reflektora u lažnom sjaju i kiču''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stella Medić više nije pjevačica grupe Karma. Samo za DNEVNIK.hr pojasnila je što se dogodilo.

Grupa Karma opet je ostala bez pjevačice. Prije tri godine Karmu je napustila Tara, a sada je otišla i Stella koja je bendu pokušala dati drugačiji dašak.

Pogledaj i ovo showbuzz zarazni ritmovi KARMA IMA HIT Autor Prvog poljupca opet razvalio pjesmom

Naime, Stella Medić samo je za DNEVNIK.hr odučila govoriti o svojem odlasku iz grupe, a dobili smo i reakciju Nenada Čirjaka, alfe i omege ovog umaškog dance-sastava.

''Moj je odlazak iz grupe Karma sporazuman. Ovo je realan potez koji je, s moje strane, planiran mnogo prije i iz više razloga. Pored iskustva, divnih pjesama, suradnje s poznatim imenima, putovanja, razumijevanja i nerazumijevanja, svađa, tuge i sreće, moj boravak za tri godine u Karmi ostavio je poštovanje, budući da koincidencije nije bilo. Nastavljam se i dalje baviti glazbom, ali ne pod povećalom i ne pod svjetlima reflektora u lažnom sjaju i kiču. Rastali smo se prijateljski jer je jednostavno došlo vrijeme za promjene. Bila je to teška odluka, barem za mene, ali je u ovom trenutku bila jedina ispravna i sada se puno bolje osjećam. Suradnja je završila. Nas dvoje otpjevali smo si sve što smo imali'', kazala je Stella Medić koja je s grupom Karma nedavno snimila i spot za pjesmu ''Pa-pa''.

Pa-pa je Stella rekla Nenadu, pa smo nazvali i njega kako bismo čuli drugu stranu priče. Nenad je bio kratak i jasan.

''Nije se dogodio klik, ovaj oblik Karme nije uspio doći do publike. Teško je bilo nadomjestiti Taru, a da vam budem iskren, volio bih kada bi se Tara vratila. Stella i ja nismo se svađali. Snimili smo nekoliko pjesama, ali naši pogledi bili su drugačiji'', kazao je Nenad te istaknuo kako Karma i dalje bilježi sjajne uspjehe u Češkoj.

Podsjetimo, Colonia je nedavno Indiru zamijenila novom pjevačicom, a E.T. nakon skandala sa zadnjom još nije pronašao novu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene