'Stella'

Kristijan i Jasmina provode romantičnu noć zajedno

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Evo što donosi iduća epizoda hit serije! 'Stellu' pratite svake nedjelje u 20:05 sati na Novoj TV!

Gavran je došao poravnati račune sa sinom te nenajavljeno dolazi Kristijanu. Zaprepaštena Jasmina svjedoči njihovoj svađi, koja u Kristijanu dodatno učvrsti odluku da napusti grad i ode što dalje od njega. Iako bi najviše od svega željela otići s njim, Jasmina je svjesna što bi njezin odlazak značio Franji i Jagodi, i teška srca odlučuje ostati.

>> Vanda Winter u Stelli: 'Bižuterija' kakvu još niste čuli!


 U pekari je dočeka ugodno iznenađenje, Kika je došla posjetiti i objasniti prave razloge Kristijanovog bijega. U razgovoru s njom Jasmina otkriva tajnu koja Kristijana, ali i Kiku, muči godinama. Lana se zbližava s konobarom Mićom. Čini joj se kako je on jedini razumije, ili barem to pokušava.

Dok se ona sve teže nosi s bijesom koje osjeća prema majci, i razočarenjem zbog odnosa s Brautom, Ela pokušava zadržati kontrolu nad situacijom u „Stelli“ u svojim rukama. To joj ide sve teže jer joj se Lana počela otvoreno suprotstavljati, a Valerija, nova zvijezda koju je Gavran doveo u show, ima svoje skrivene planove. Kako bi barem nakratko pobjegla od misli koje je muče, Lana bjesomučno vježba, padne i ozljedi zglob. To dovodi u pitanje njezin daljnji nastup na „Stelli“, što više zabrine zaprepaštenu Elu nego nju. Martin zatiče Jasminu samu u pekari, i obuzet ludilom nasrće na nju.

Pokuša je silovati, ali ga u tome sprječava Nera koja je naišla u pravom trenutku. Nasrće na Martina i prijeti mu kako će sve otkriti Franji. Jasmina je odgovara od toga, boji se kako bi joj otac reagirao da to sazna. Iako bi najradije odustala, Lana ipak odlučuje ostati u „Stelli“, a njezin emotivan nastup natjera Elu da po prvi put pokaže emocije koje se uporno trudi skrivati…

Pogledaj i ovo showbuzz Hit serija Hoće li izdržati? Rastresenoj Jasmini sve je teže pratiti tempo 'Stelle'!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene