56-godišnji dizjaner Stefano Gabbana mir je pronašao s fitness trenerom Lucom Santonastasom.

Galerija


Talijanski dizajner Stefano Gabbana uživa u romantičnom odmoru s dečkom Lucom Santonastasom.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Kako se usuđujete govoriti o mojoj prekrasnoj djeci kao o sintetičkoj?!' Slika nije dostupna Slavni Talijani ipak krivi: Osuđeni na zatvorsku kaznu!

56-godišnji kontroverzni dizajner dio je modnog dvojca Dolce & Gabbana, no posao i kritike posljednjih je dana ostavio po strani te se zaputio s mlađahnim fitness trenerom na romantični odmor u Španjolsku.

Duo je viđen kako uživa u tipičnim ljetnim radostima na Formenteri, a čitavo su vrijeme izmjenjivali nježnosti ne obazirući se na znatiželjne paparazze.

Podsjetimo, sa svojim poslovnim partnerom Domenicom Dolceom Stefano je bio u ljubavnoj vezi od 1986. do 2005. godine, a s Lucasom se upoznao u ljeto 2017. godine te su od tada nerazdvojni.

Ubrzo nakon toga par je svoju ljubav počeo dokumentirati na društvenim mrežama, a atraktivni Lucas po zanimanju je zapravo frizer.

Par često uživa u romantičnim putovanjima, a i njegov kolega i bivši ljubavnik Domenico pronašao je mir u Guilhermeu Siqueiru. Ipak, dečki nisu našli mir nakon raznih prepucavanja i politički nekorektnih ispada na društvenim mrežama i u javnosti, u čemu je posebno prednjačio Stefano.

Bile su tu rasističke kampanje poput one u kojoj manekenka štapićima jede tipičnu talijansku hranu, zatim izjave da bi gay parovima trebalo zabraniti da posvajaju djecu te da su posvojena djeca sintetička, ali i privatna dopisivanja u kojima Kineze nazivaju "glupima".

Jednom prilikom dečki su Selenu Gomez nazvali "ružnom", Diorovu vjenčanicu najbogatije modne blogerice Chiare Ferragni "jeftinom", a kritičare svojih kolekcija debilima. No to je samo kap u moru njihova čudnog i neprimjerenog ponašanja, iako su se u posljednje vrijeme smirili.

Možda zato što su na odmoru... 

Nakon što je lagala o broju ljudi na svom koncertu u Zadru, Rita na crveni tepih stigla u – halterima