Stefanie Gurzanski je u noćni provod u Los Angelesu krenula u zanimljivoj odjevnoj kombinaciji, a pažnju je skrenula i sa skupog vozila u kojem je stigla.

Galerija


Influencerica i Instagram zvijezda 26-godišnja Stefanie Gurzanski snimljena je u noćnom izlasku u koji se uputili svojim crvenim Ferrarijem, ali svojom je pojavom uspjela zasjeniti skupo vozilo.

Naime, iako je bila vruća ljetna noć u Los Angelesu, Stefanie je odjenula kožni duge kožne hlače i kožni top s vezanjem s prednje strane, a u kojem je najviše do izržaja došao dubok dekolte. U takvom izdanju spremno je pozirala paparazzima koji su je dočekali ispred kluba i njihova prisutnost nije joj smetala.

Inače, Stefanie se nedavno našla usred skandala i to nakon što je potajno snimala svoje golišave fotografije i snimke vili i mlažnjaku milijardera Stephena Cloobecka, s kojim je bila u vezi, i objavljivala ih na svom profilu na stranici OnlyFans.

Prema pisanju Daily Maila, 59-godišnjak je zatražio zabranu približavanja i tužio ju je za prevaru na Višem sudu u Los Angelesu. U tužbi između ostalog navodi kako je od njega uzela poklone u vrijednosti od 1,3 milijuna dolara u razdoblju od šest mjeseci i da mu je lagala da je manekenka, već je u to vrijeme bila porno zvijezda.

Inače Stefanie redovito objavljuje svoje razgolićene fotografije na profilu na Instagramu gdje ju prati gotovo dva milijuna obožavatelja. Ona tvrdi da su sve optužbe protiv nje lažne i da ju Cloobeck na taj način želi prisiliti da mu se vrati.

Domaća voditeljica prvo je skrivala da ima dečka, no sada se od njega ne odvaja: "Samo dva sretna klinca koja se jako vole"

Maja Šuput oduševila u pripijenoj haljini s opakim prorezom, otkrila je i gdje uživa nakon odmora u Turskoj