Ozbiljne optužbe

Srpski reper Rasta u većim problemima nego se činilo, iza rešetaka će se zadržati dulje vrijeme

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stefana Đurića Rastu sumnjiče da je osim što je konzumirao drogu, istu i prodavao.

Popularni srpski reper Stefan Đurić Rasta u zatvoru mora ostati sljedećih 30 dana i to nakon što su protiv njega iznesene ozbiljne optužbe o prodaji nezakonitih supstanci.

Pogledaj i ovo Ana Nikolić Nakon šokantnih snimki Ana Nikolić na kćerinoj rođendanskoj proslavi pokazala uništeno lice, a njezin slavni bivši je neprepoznatljiv!

30-godišnji Rasta je prije nekoliko dana uhićen u centru Beograda s nekoliko grama marihuane, da bi policija tijekom pretresa njegova stana pronašla još kilogram iste.

Prema pisanju Kurira tereti ga se za trgovinu opojnim drogama, iako se on brani tvrdnjom da je sve pronađeno koristio za vlastitu upotrebu.

"Terete ga da je marihuanu držao zbog prodaje, a svi znaju da on nije diler, već da ju je konzumirao. Smatram da je određeni pritvor neosnovan jer je on javna osoba kako bi se tima pokazalo da i poznati završavaju iza rešetaka", izjavio je poznati odvjetnik Vuk Tufegdžić za sprske medije, dok reperovi odvjetnici nisu bili raspoloženi za davanje izjava.

Reper je inače poznat po čestom konzumiranju marihuane i često se fotografirao s džointom u ruci, a u nekoliko se prilika od njezina konzumiranja nije mogao suzdržati za vrijeme snimanja nekih televizijskih emisija u kojima je sudjelovao.

Marihuanu konzumira i tijekom svojih nastupa i koncerata zbog čega se našao na udaru kritika da svojim ponašanjem daje pogrešan primjer mladim ljudima i djeci.

"Moje mišljenje je da travu treba probati s 18 godina. Ja sam tu napravio grešku, bio sam jako mlad. Treba je probati kad si zreo i kad možeš shvatiti što je to", bio je izjavio jednom prilikom za Blic.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene