Srpski glumac proživljava najsretnije dane. Krenulo mu je i na poslovnom i na privatnom planu. Glumi u holivudskom hitu - rame uz rame sa Ryanom Reynoldsom.


Srpski glumac Stefan Kapičić proživljava najsretnije dane. Osim što mu ide na privatnom planu, krenulo ga je i na poslovnom. Naime, dobio je ulogu u ekranizaciji Marvelovog strip junaka Colossusa u holivudskom spektaklu 'Deadpool'.

VIDEO Utjelovili košarkaške legende: 'Bilo je teško jer oca nisam upoznao'

Vezani članci Slika nije dostupna 'Trebamo više golih frajera kako bi se izjednačili sa ženama' Slika nije dostupna Junak koji to nije: Podvrgnut eksperimentu koji se nije smio dogoditi

S njim će glumiti i holivudska zvijezda Ryan Reynolds. Kapičić je posudio glas ruskom mutantu, a za Entertainment Weekly rekao je kako je strasni ljubitelj stripova te mu je 'Deadpool' jedan od najdražih. Bio je, kaže, oduševljen kad je saznao da je dobio ulogu.

Upoznali se na setu i zaljubili - Toga ima i kod nas!

'Snimao sam i ranije u Americi, ali osjećaj da sam postao dio Marvelovog svemira kao Colossus je nevjerojatan. Ponekad ne mogu opisati taj trenutak, ali kad pomislim na njega osjećam se sretnim i ponosnim', rekao je i dodao da Colossusu ne posuđuje samo glas, već i pokrete. Dodao je kako je uživao u radu sa Ryanom Reynoldsom, ali i redateljem Timom Millerom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook