Fatalna plavuša

Zbog golišavih fotografija svojih bujnih atributa postala je svjetski poznata, a jednom prilikom je čak boravila i u Zagrebu

Coco Austin (Foto: AFP) Coco Austin (Foto: AFP) Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Coco Austin (Foto: AFP) +0 Coco Austin (Foto: Instagram) Galerija

Coco Austin obožava dijeliti golišave fotografije koje ne smetaju njezinom mužu, reperu Ice-T-u s kojim je u braku od 2005. i imaju kćerkicu Chanel.

Coco Austin, čije je pravo ime Nicole Natalie Marrow, najpoznatija je po golišavim fotografijama na kojima su u prvom planu njena bujna pozadina i grudi, ali i braku s reperom i glumcem Ice-T-om (63). 

Coco se nedavno požalila da su joj s TikToka maknuli njezin video gdje u prozirnoj, čipkastoj haljini gdje joj se naziru tangice, a na glavi ima šubaru. Starleta je pozirala na snijegu u takvom izdanju, a iako su joj snimku maknuli s jedne društvene mreže, za pravila Instagrama nije bila previše naga. 

Austin sebe predstavlja kao glumicu, no ta njena karijera nije bila baš uspješna i teško navesti neku njenu pamtljivu ulogu. Starleta, koja je nedavno proslavila 42. rođendan, pojavila se u seriji "Zakon i red" u kojoj njen suprug Ice-T tumači detektiva u nekoliko epizoda. 

U golišavim izdanjima je bila zvijezda muževih glazbenih spotova, a supružnici su dobili i svoj reality show "Ice voli Coco". Prema nekim informacijama skupa će se pojaviti i u filmu "King Dog". 

Coco nije prestala sa seksi objavama, koje mnogi smatraju prevulgarnima, ni kada je 2015. dobila kćer Chanel s glumcem. Štoviše, malena i suprug Ice-T često su dio njenih fotografija i videa na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coco (@coco)

Inače, Coco i njen suprug su se upoznali snimanju spota davne 2002.  "Prvo sam primijetio njezine zube, pa velike grudi, a onda se okrenula, pa mi je za oči zapela i njezina velika stražnjica. Počeli smo razgovarati i odmah sam shvatio da je jako draga", ispričao je smijući se Ice-T koji se oženio s Austin u siječnju 2002., dva mjeseca nakon početka njihove veze. 

"Između nas je bila intenzivna fizička privlačnost, no tada sam već bio u fazi života kada sam se želio smiriti. Htio sam partnericu, a ne lijepu psihopatkinju", istaknuo je glazbenik. 

Ice-T nema ništa protiv seksi objava svoje supruge nego često i sudjeluje u njima. O njezinoj stražnjici se puno pisalo i nagađa se da ju je povećala plastičnim operacijama jer je vidljivo prema ranijim fotografijama da je bila manja, a ona tvrdi da ju je vježbanjem učinila bujnijom.

Starleta je priznala da je povećala svoje grudi i objasnila je zašto je to učinila. "Razlog zbog kojeg sam povećala svoje grudi je taj što sam htjela skrenuti pažnju s velikih bokova. Tad se smatralo da si debeo ako imaš veliku stražnjicu, a ja nisam htjela da me smatraju debelom", ispričala je Coco koja je opsjednuta fitnessom i skoro svaki dan vježba. 

Istaknula je da se nakon toga osjeća zadovoljnijom samom sobom. Inače, na Instagramu ju prati tri milijuna ljudi, a 2018. je posjetila Zagreb s mužem koji je imao nastup u Boćarskom domu s bendom Body Count čiji je frontmen. 

Njihovo koncertno gostovanje u Hrvatskoj mnogi su nazvali jednim od najvažnijih te godine, a Austin je privlačila pozornost javnosti i neki svjetski mediji su je čak usporedili našom bivšom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović.

Zanimljivo je da je Coco rođena u Los Angelesu, no malo tko zna da joj djed i baka s majčine strane dolaze iz Srbije.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Celebrity Maja Šuput raznježila sve novom fotkom sina iz rodilišta, snimkom dala do znanja i što joj iskreno treba

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin i Senidah Dino Merlin - 2 Dino Merlin - 4 Dino Merlin - 6 +1 Dino Merlin - 5 Celebrity Rijetko tko zna kako izgleda sin Dine Merlina: Dio je njegovog menadžerskog tima, ali izbjegava javnost

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene