Sve je šokirala

Starija sestra Cristiana Ronalda ne voli njegovu Georginu, jednim je potezom to i dokazala?

Elma Aveiro - 2 Elma Aveiro - 2 Elma Aveiro/Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Elma Aveiro - 4 Elma Aveiro - 3 Elma Aveiro - 1 Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 7 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 3 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 2 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 1 +5 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo - 6 Galerija

Prema pisanju stranih medija starija sestra Cristiana Ronalda Elma Aveiro ne voli Georginu Rodriguez, a to je navodno potkrijepila jednim od svojih posljednjih poteza.

Već dugi niz godina kruže glasine kako ženske članice obitelji Cristiana Ronalda baš i ne vole njegove djevojke, a prema pisanju portugalskih medija, posljednji potez njegove starije sestre Elme Aveiro to i potvrđuje.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

Naime, Elma radi kao menadžerica u Cristianovu hotelu Pescana u kojem su održane modne revije poznatih portugalskih, španjolskih i engleskih dizajnera, a upravo je ona bila jedna od organizatorica koja se brinula za sve detalje, pa tako i za glazbu. Zanimljivo je kako je odlučila pozvati Cristianovu bivšu djevojku Merche Romer da pušta glazbu kao DJ-ica, što je šokiralo sve prisutne, izvjestio je portugalski portal Vidas.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mercheromero.oficial

Nevjericu je pojačala i činjenica da Elma na modno dogoađanje nije pozvala Cristianovu partnericu Georginu Rodriguez, što su svi protumačili kao potez netrepljivosti i neslaganja.

No zato se Merche svojim dolaskom i angažmanom pohvalila na svom profilu na Instagramu gdje je objavila video u kojem pozira sjajno raspoložena. U vezi s Cristianom bila je od siječnja 2005. do rujna 2006. godine, a to je ujedno bila i jedna od njegovih najdužih veza prije nego se skrasio s lijepom Georginom.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden Neda Ukraden Neda Ukraden Neda Ukraden - 2 +1 Neda Ukraden Celebrity Najseksi baka Balkana okinula selfie u 72. godini pa opravdala titulu koja je njoj smiješna!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović - 2 Sanja Vejnović - 3 Sanja Vejnović - 6 Sanja Vejnović - 5 +4 Sanja Vejnović i Goran Mećava Celebrity Naša glumica našla se na listi najljepših na svijetu, a uzdahe mami i u 61. godini: "Savršena u svakom pogledu"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene