Stacy Keibler bila je u vezi s Georgom Clooneyem, no sreću s njim nije pronašla. Prije nekoliko dana udala se za drugoga.


Bivša djevojka Georga Clooneya, Stacy Keibler udala se na plaži u Meksiku za Jareda Pobrea, a sada su otkriveni i neki novi detalji oko vjenčanja. 'To je bila proslava s cijelom obitelji, bilo je bolje nego što sam sanjala', pohvalila se.

Udala se bivša cura Georgea Clooneya!

Vezani članci Jennifer Aniston i Brad Pitt O njima danas pričaju baš svi, a pogledajte kako su izgledali kad su se vjenčali prije 20 godina George Clooney i Stacy Keibler (Foto: Getty Images) Bračnu idilu holivudskog ljepotana narušile glasine o izvanbračnom djetetu koje je dosad tajio?

Obitelj mladog para nije znala što spremaju, E!Online donosi kako je to bilo iznenađenje koje su planirali nekoliko mjeseci. 'Svi su vrištali i grlili nas', rekla je Stacy koja je nosila vjenčanicu slavne dizajnerice Monique Lhuillier.

Bivša hrvačica bila je u vezi sa slavnim zavodnikom Georgom Clooneyem s kojim je raskinula prošlog ljeta. Već na jesen zaljubla se u Jareda, za kojega je znala da je on pravi.

'Brak je veza ljubavi i prijateljstva. To znači da dajete vjeru i povjerenje osobi za koju vjerujete da je vaša srodna duša. Netko tko ima najbolje interese za vas. Nekome tko vas je izabrao i pomaže vam da budete najbolja osoba. Jared je to za mene', ispričala je.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook