Stacy Keibler bila je u vezi s Georgom Clooneyem, no sreću s njim nije pronašla. Prije nekoliko dana udala se za drugoga.


Bivša djevojka Georga Clooneya, Stacy Keibler udala se na plaži u Meksiku za Jareda Pobrea, a sada su otkriveni i neki novi detalji oko vjenčanja. 'To je bila proslava s cijelom obitelji, bilo je bolje nego što sam sanjala', pohvalila se.

Udala se bivša cura Georgea Clooneya!

Vezani članci George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) Na vjenčanju za koje "nikoga nije briga" svi su čekali ovaj holivudski par, no on se nije pojavio George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) Odlično se snašao i u konobarskoj ulozi: Clooney zauzeo šank na kraljevskom vjenčanju pa gostima točio vlastitu tekilu

Obitelj mladog para nije znala što spremaju, E!Online donosi kako je to bilo iznenađenje koje su planirali nekoliko mjeseci. 'Svi su vrištali i grlili nas', rekla je Stacy koja je nosila vjenčanicu slavne dizajnerice Monique Lhuillier.

Bivša hrvačica bila je u vezi sa slavnim zavodnikom Georgom Clooneyem s kojim je raskinula prošlog ljeta. Već na jesen zaljubla se u Jareda, za kojega je znala da je on pravi.

'Brak je veza ljubavi i prijateljstva. To znači da dajete vjeru i povjerenje osobi za koju vjerujete da je vaša srodna duša. Netko tko ima najbolje interese za vas. Nekome tko vas je izabrao i pomaže vam da budete najbolja osoba. Jared je to za mene', ispričala je.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook