jedva čekao vidjeti kćer

Srpski glazbenik na slobodi nakon tri i pol mjeseca pritvora, najveća podrška bila mu je bivša supruga

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stefana Đurića Rastu policija je uhitila u listopadu prošle godine zbog posjedovanja marihuane, a pušten je nakon tri i pol mjeseca pritvora.

Beogradske vlasti u srijedu su nakon tri i pol mjeseca ukinule pritvor reperu Stefanu Đuriću Rasti (30), koji je uhićen u listopadu prošle godine zbog posjedovanja marihuane.

Pogledaj i ovo Ana Nikolić Nakon šokantnih snimki Ana Nikolić na kćerinoj rođendanskoj proslavi pokazala uništeno lice, a njezin slavni bivši je neprepoznatljiv!

Srpski mediji prenose kako je Rasti tijekom boravka u pritvoru najveća podrška bila njegova bivša supruga, pjevačica Ana Nikolić, s kojom glazbenik ima kćerkicu Taru. Prema dogovoru, bivši par je kćeri rekao da joj je tata na službenom putovanju, a Nikolić se o svemu oglasila i u nedavnom intervjuu. "Sve me to pogodilo, on nije moj bivši muž, on je Tarin tata. On je najdivniji otac, to je neopisiva ljubav", ispričala je Ana.

Podsjetimo, Stefana Đurića Rastu policija je u centru Beograda uhitila s nekoliko grama marihuane, da bi kasnije tijekom pretresa njegova stana pronašli još kilogram iste.

"Terete ga da je marihuanu držao zbog prodaje, a svi znaju da on nije diler, već da ju je konzumirao. Smatram da je određeni pritvor neosnovan jer je on javna osoba kako bi se tima pokazalo da i poznati završavaju iza rešetaka", izjavio je onda poznati odvjetnik Vuk Tufegdžić.

Reper je inače poznat po čestom konzumiranju marihuane i često se fotografirao s džointom u ruci, a u nekoliko se prilika od njezina konzumiranja nije mogao suzdržati za vrijeme snimanja nekih televizijskih emisija u kojima je sudjelovao.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Pamela Anderson (Foto: Instagram) Pamela Anderson (Foto: Getty) Pamela Anderson (Foto: AFP) +0 Pamela Anderson 51 (Foto: Profimedia) Celebrity Pamela Anderson pred oltar je stala čak šesti put, iznenadit će vas tko je odabranik njezina srca!

  1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) +0 Courteney Cox, Jennifer Aniston, Matt Le Blanc (Foto: Instagram) Celebrity Milijuni lajkova za najnoviju fotografiju Jennifer Aniston, svi su primijetili malu promjenu na koju se odvažila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene