HRVATI VOLE NARODNJAKE

TURBOFOLK MANIJA Srpski pjevači žive od Hrvata

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Za njih granice ne postoje. Pjevači su to koji imaju svoju publiku u Hrvatskoj.

Hrvati su nedavno imali priliku uživati u turbo-folk glazbi u Splitu. Na regionalnom festivalu naziva Ringišpil Folk Festival nastupili su brojni pjevači narodne glazbe iz bivše Jugoslavije.

Iako se u splitskim klubova inače slušaju ti isti izvođači, pojedinci su protestirali zbog tog festivala. No, srpskim turbofolk zvijezdama ovo nije prvi put da su se našli na udaru kritika zbog svojih nastupa u Hrvatskoj. Ne obaziru se zapravo uoće na takve komentare jer oni žive od pjevanja i idu tamo gdje ih slušaju. U ovom slučaju, Hrvati su pokazali kako vole narodnjake. Primjerice, Sandra Afrika u Hrvatskoj praktički ima status zvijezde. Budući da su njezine pjesme iznimno slušane Sandra većinu ljeta provodi upravo u našoj zemlji. Pjevačica je nedavno na nastupu u Biogradu na moru obukla dres nogometaša Luke Modrića i oduševila publiku na svom koncertu. 'Fenomenalna žurka i provod u Biogradu! Hvala što ste došli u tolikom broju! Vidimo se opet, sigurno - napisala je pjevačica pored slike u dresu.

 

A photo posted by Sandra Afrika (@sandraafrika) on

U klubovima širom Hrvatske nastupa i Goga Sekulić. 'Ma, popularnija sam u Hrvatskoj nego u rodnoj Crnoj Gori, a tko šta piše mene ne zanima', izjavila je jednom prilikom Goga.

 

A photo posted by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

Boban Rajović već godinama nastupa po Hrvatskoj, a nedavno je napunio zagrebačku Arenu. Izuzetno popularan u Hrvatskoj je i Saša Matić. On je imao koncert u dvorani 'Vatroslav Lisinski' u Zagrebu.

Radojka 'Rada' Adžić poznatija kao Dara Bubamara također je znala gostovati u našoj zemlji. Neosporna je činjenica, Hrvati vole narodnjake i zahvaljujući tom trendu srpski pjevači zarađuju zahvaljujući brojnoj hrvatskoj publici.

 

A photo posted by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene