Pjevač Srđan Gajić preminuo je u 28. godini, a tužne vijesti na njegovu je Instagramu objavila supruga Isidora.

Galerija


Srpski pjevač Srđan Gajić Gaja preminuo je u 28. godini, javljaju tamošnji mediji. Blic piše kako su brojni kolege s estrade javno uputili sućut njegovoj obitelji.

Vezani članci Policija - Ilustracija - 5 Nije se micao ni odazivao: Priveli pijanog muškarca, on im umro u policijskoj postaji Austrijska policija Bizarno otkriće policije: U podrumu držao mumificirano tijelo majke kako bi primao njezinu mirovinu

Gajić je poznat kao izvođač koji je nastupao diljem Srbije, regije i inozemstva, a nerijetko je pjevao i s popularnim kolegama.

Iza sebe je ostavio suprugu Isidoru s kojom je prije nekoliko tjedana proslavio prvu godišnjicu braka. Par je dobio sinčića Andriju, koji ima nešto više od devet mjeseci.

"Na današnji dan izbrojili smo točno 366 dana otkako smo pred Bogom i našim najbližim i najdražim ljudima rekli sudbonosno DA! Sretna nam prva godišnjica braka, ljubavi", napisao je Gajić na Instagramu povodom godišnjice braka uz fotografiju s vjenčanja.

Srđanova je supruga na njegovu Instagramu objavila osmrtnicu. Istaknula je kako je supruga najboljeg čovjeka na svijetu.

Sjećate se nje? Bivša feminemka nekad je harala našom scenom, danas živi novi život i ne nalikuje na sebe