Severina i Igor Kojić opet su glavna vijest srpskih medija.

Galerija


Severina i Igor Kojić tek su objavili fotografije sa svojeg afričkog vjenčanja od prije dvije godine, a pojedinci ih već razvode. Naime, srpski mediji bruje o tome da je brak ovog para završen i da tu više nema ljubavi.

Vezani članci Milan Popović (Foto: Boris Scitar/Pixsell) O slučaju Severine i Popovića oglasila se i policija, Milan tvrdi: ''Nisam ju nazvao ubojicom'' Severina i Igor Kojić (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Poslije novog skandala s fotografijama Seve šuti, Kojići se oglasili: ''Bog sve drži pod kontrolom''

Sve je počelo tako što se Severina nije pojavila na koncertu svojeg svekra Dragana Kojića Kebe, a navodno je najavila da će doći.

Ipak, Sevka je još za vikend objavila da ju je uhvatila viroza, zbog čega je čak i odgodila koncert, pa je pretpostavka da je pjevačica upravo zbog toga razloga izostala s koncerta.

Naravno, srpski mediji odmah su u ''nedolasku'' vidjeli rastavu, pa se tako, prema tamošnjim medijima, Severina rastaje samo dan nakon što se pohvalila afričkim obredom vjenčanja.

No 24sata je objavio fotografije na kojima par prije pet dana zajedno šeće u blizini svog stana, a na njihovim licima nije bilo nikakvih naznaka problema o kojima su se raspisali mediji u regiji. 

Majčinim stopama: Kći Danijele i Nenada Gračana postala Kraljica Hrvatske

Gdje je nestala farmerica Kristina? Život joj se okrenuo naglavačke, uslijedile su goleme promjene

Slavni par snimljen u izlasku, a prolaznicima je za oko zapeo jedan detalj