Ljubavni problemi

Srpsku pjevačicu djevojka varala s nogometašem?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Srpska pjevačica Marija Šerifović otkrila je kako ju je njezina bivša djevojka varala s muškarcem.

Srpska pjevačica Marija Šerifović u svojoj je autobiografiji 'Ispovijest' otkrila detalje o vezi sa svojom bivšom djevojkom, ali i razočaranju i boli koje joj je nanijela varajući je, piše Kurir.

Pogledaj i ovo Matija Cvek i Marija Šerifović Još nekoliko sati! Marija Šerifović rasprodala zagrebačku Arenu: "Želim da vam padnu vilice kada uđemo u dvoranu!"

'Volim seks sa starijim ženama'

'Jako me povrijedilo kad sam saznala da je mjesecima paralelno održavala vezu sa mnom i jednim muškarcem. Što je najgore, muškarac s kojim me je prevarila također je javna ličnost. To joj nisam mogla oprostiti i tada je naša veza pukla,' napisala je Šerifović, a srpski Kurir navodi kako je u pitanju proslavljeni nogometaš Mateja Kežman.

'Mateja nije znao da je njegova ljubavnica u vezi s pjevačicom, a ni na kraj pameti mu nije bilo da ima sklonosti istome spolu. Usprkos tome što je svoju ljubav krio od novinara, njegovi i njezini prijatelji znali su za ovu vezu, pa čak i za zajedničku nekretninu koju su opremili i u kojoj su planirali živjeti zajedno. Ipak, njihova je ljubav pukla, a Marijina je sada ostala i bez Marije,' otkrio je izvor.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene