Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Srpska pjevačica Marija Šerifović otkrila je kako ju je njezina bivša djevojka varala s muškarcem.


Srpska pjevačica Marija Šerifović u svojoj je autobiografiji 'Ispovijest' otkrila detalje o vezi sa svojom bivšom djevojkom, ali i razočaranju i boli koje joj je nanijela varajući je, piše Kurir.

'Volim seks sa starijim ženama'

Vezani članci Marija Šerifović - 2 Mariju Šerifović razbjesnilo ponašanje nekih ljudi pa im poslala oštru poruku: "Obavezno kupite i možda umrete" Marija Šerifović Marija Šerifović unatoč epidemiji održala koncert pa potražila pomoć liječnika i završila na infuziji

'Jako me povrijedilo kad sam saznala da je mjesecima paralelno održavala vezu sa mnom i jednim muškarcem. Što je najgore, muškarac s kojim me je prevarila također je javna ličnost. To joj nisam mogla oprostiti i tada je naša veza pukla,' napisala je Šerifović, a srpski Kurir navodi kako je u pitanju proslavljeni nogometaš Mateja Kežman.

'Mateja nije znao da je njegova ljubavnica u vezi s pjevačicom, a ni na kraj pameti mu nije bilo da ima sklonosti istome spolu. Usprkos tome što je svoju ljubav krio od novinara, njegovi i njezini prijatelji znali su za ovu vezu, pa čak i za zajedničku nekretninu koju su opremili i u kojoj su planirali živjeti zajedno. Ipak, njihova je ljubav pukla, a Marijina je sada ostala i bez Marije,' otkrio je izvor.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook