Sve će joj naplatiti

Srpski košarkaš tuži manekenku – zbog nje ostavio karijeru!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Srpski košarkaš u tužbi navodi da je zbog brazilske manekenke prekinuo uspješnu karijeru i time izgubio puno novca.

Srpski košarkaš Marko Jarić odlučio je tužiti svoju bivšu suprugu Adrianu Limu za štetu koju mu je nanijela.

Pogledaj i ovo Haris Džinović oči ga odale Utučeni Haris Džinović službeno se razveo od supruge Meline, nije mogao sakriti koliko je slomljen: "Ona je nikakva žena, sama je rekla da je materijalist...''

U tužbi navodi da je zbog brazilske manekenke prekinuo uspješnu karijeru i time izgubio puno novca te od Lime traži vrtoglavih 30 milijuna dolara, što je oko 165 milijuna kuna, piše Press Online.

Prelijepa ljepotica i anđelica Adriana Lima nedavno je podnijela zahtjev za rastavu od Marka Jarića. Košarkaš je odmah podnio protutužbu i od brazilske manekenke traži odštetu.

Prelijepa manekenka pobjegla od srpskog košarkaša

'Kad se Marko vratio iz Beograda u Ameriku, njih dvoje su proveli nekoliko dana zajedno u Miamiju. Pokušali su riješiti probleme zbog kćerkica Valentine i Sienne. Na kraju su se dotaknuli i priča o prevarama i jako posvađali. Marko ju je, između ostalog, optužio da je kriva što je prekinuo uspješnu karijeru i poručio joj da će to od nje debelo naplatiti', rekao je izvor blizak paru.

Slavna brazilska manekenka Adriana Lima i bivša NBA zvijezda Marko Jarić vjenčanli su se na Valentinovo 2009. S obzirom da nisu potpisali predbračni ugovor, prema zakonima u države Wyoming u kojoj su se vjenčali, svoje bogatstvo dijele na pola. Prema Forbesu bit će to razvod težak oko 210 milijuna dolara.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene