Branislav Trifunović i Tihana Lazović glume skupa u seriji "Tajkun".

Galerija


Branislav Trifunović (42) i Tihana Lazović (30) prvi put su se pojavili skupa u javnosti prošle godine na premijeri filma "Ajvar", no ranije su dijelili zajedničke fotografije na Instagramu. 

Vezani članci Tihana Lazović (Foto: Filip Koludrović) Tihana Lazović kao snažna, svojeglava i žena bez dlake na jeziku u sasvim novoj ulozi Nataša Janjić, Tihana Lazović (FOTO: Instagram) Naša Nataša preskakala stolce u kinu poput pijane holivudske glumice

Domaća glumica puno je vremena provodila i u Beogradu, gdje je snimala seriju "Tajkun", u kojoj igra i Branislav. Trifunović je za srpski Blic otkrio jesu li se on i Tihana zaljubili na setu. 

"Ne, ljubav se nije dogodila na snimanju", rekao je. Srpski glumac je otkrio što njega i Lazović veže osim glume te kako provode zajedničko vrijeme. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ljubite li

A post shared by Tihana Lazovich (@tihanalazovich) on

"Trudimo se putovati, volim joj pokazivati i idem na neka svoja mjesta od Zlatibora do nekih zabačenih mjesta po Srbiji kojih ima, a ima ih, hvala bogu, dosta. Srbija ima mnogo lijepih stvari koje ne samo Tihani već tko god da mi je gost, može ih upoznati. Što se toga tiče, ne oskudijevam", ispričao je Branislav, koji je mlađi brat poznatog srpskog glumca Sergeja Trifunovića. 

Ranije je Tihana za srpske medije potvrdila da ju za Beograd veže više od posla, no nije htjela govoriti o svojoj vezi. 

Inače, Lazović je poznata regionalna glumica, a prije šest godina na Filmskom festivalu u Puli dobila je priznanje za najbolju debitanticu za ulogu u filmu "Šuti". Također je osvojila dvije Zlatne Arene, nagradu žirija za najbolji film u kategoriji Un Certain Regard na filmskom festivalu u Cannesu 2015. za film “Zvizdan” i predstavljena je na svečanosti u Berlinu u sklopu projekta European Shooting Stars 2016., kojim se predstavljaju mlade europske glumačke nade. 

Ronaldo majku iznenadio vrtoglavo skupim poklonom za Majčin dan, a ona se pohvalila na Instagramu