Glazbenici Željko Joksimović, Ana Nikolić, Lepa Brena, Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac poslali su podršku potresima pogođenom Zagrebu.

Galerija


Zagrepčani prolaze teške trenutke nakon potresa u nedjelju ujutro, a sjetile su ih se i zvijezde iz regije. 

Vezani članci Jasnica Petrović Apsurdi pri pokušaju obnove Zagreba: "Naša zgrada na broju 15 ne postoji" Milan Bandić - 1 Zagreb započinje s podjelom novčane pomoći za obnovu nekretnina oštećenih u potresu

Jedna od prvih je bila pjevačica Ana Nikolić. "Ostanite jaki. Šaljem vam pozitivne misli i molitve... da vas sačuva Bog! Svi smo mi jedno!" napisala je Ana. 

Glumac Sergej Trifunović iznenadio je posebnom gestom. Naime, zasvirao je na gitari pjesmu "Flash" grupe Azra. "Flash iz policijskog časa. Zagrebu, s ljubavlju", napisao je Sergej pokraj videa svirke. 

Pjevačica Lepa Brena također se sjetila naše metropole. "Budite jaki. Zagrljaj snage, ljubavi i podrške", napisala je. Objavila je fotografiju majki pred bolnicom u glavnom hrvatskom gradu i istaknula da je to potresna slika. 

"Podrška za Zagreb", napisao je miljenik ženske publike Željko Joksimović pokraj fotografije ruševina u gradu. 

Na stanje u Zagrebu osvrnula se i pjevačica Nataša Bekvalac. "Mislim na tebe, Zagrebe. Budi jak", podijelila je riječi s fotografijom koja je postala viralna u ovim teškim trenucima. 

Ni folk-pjevačica Jelena Karleuša nije propustila spomenuti Zagreb na Instagramu. "Svim srcem uz Zagreb", napisala je na Insta storyju. 

I srpski bend S.A.R.S. oduševio je hrvatske fanove podrškom koju je poslao preko Facebooka. "Ljubav za Zagreb", napisali su i podijelili snimku nastupa uživo u zagrebačkom Domu sportova na kojoj izvode svoj hit "Lutka". 

Nakon osude na 23 godine zatvora zbog silovanja, bivšem mogulu potvrđen koronavirus