Dejt u beogradu

Atraktivna srpska tenisačica u vezi sa slavnim nogometašem!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon što su zajedno viđeni u Beogradu, više nema sumnje - zgodna srpksa tenisačica je zauzeta!

27-godišnja srpska tenisačica Ana Ivanović i kapetan njemačke reprezentacije 30-godišnji Bastian Schweinsteiger zajedno idu u Njemačku nakon što je Ana ugostila svog dečka u rodnom Beogradu. 

Pogledaj i ovo Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger Baš lijepo! Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger obznanili sretnu vijest, njihov početak bio je skandalozan, a sad su sretniji kao nikad prije!

Serena Williams pokazala svoje slavne obline na domaćem terenu u Umagu

 
Loading

At the #BellaNYCmag party! #nyc

View on Instagram

'Većinu vremena proveli su u Aninom stanu u Novom Beogradu. On čak nije upoznao ni njezine roditelje, koji će pričekati sljedeću priliku za ručak s izabranikom njihove kćeri. Njihova veza lijepo napreduje, a Bastian će se potruditi da njezin boravak u Njemačkoj bude idealan', priča dobro upućen izvor za Blic te dodaje: 'On je oduševljen Beogradom. Ana i njezin brat Miloš potrudili su se biti dobri domaćini. Obišli su najpoznatije restorane, jeli srpsku tradicionalnu hranu, uživali uz domaću glazbu'.

Ana je tako spojila privatno i poslovno jer će tamo snimiti i jednu reklamu. 'Ana je nedavno odustala od turnira u Linzu zbog povrede kuka, iz predostrožnosti kako se taj problem ne bi pogoršao. Pauzu će iskoristiti za obveze prema sponzorima, ali i za uživanje s dečkom, koji također ne igra zbog povrede tetive, pa će nekoliko mjeseci izostati s utakmica', kaže isti izvor.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene