Njezina smrt obavijena je velom tajne koja vjerojatno nikada neće biti otkrivena.


Ksenija Pajčin bila je pjevačica koja je glasila za jednu od najseksepilnijih žena na srpskoj estradi. Ksenija se bavila plesom, bila članica skupine 'Duck', a potom je započela solo karijeru. S usponom karijere otvorila je i svoju plesnu školu.

Vezani članci U tramvaju na Mostu mladosti pronađeno mrtvo tijelo muškarca - 2 Ubojstvo u Zagrebu: Pronađeno tijelo muškarca u tramvaju na Mostu mladosti, ima ubodnu ranu Policija Novi Zeland, ilustracija Strava na Novom Zelandu: Troje djece pronađeno mrtvo u njihovu domu, uhitili majku

Bila je u vezi sa crnogorskim manekenom Filipom Kapisodom, a njihova je veze često punila naslovnice novina i portala. Svađali su se i mirili, uglavnom zbog Filipove bolesne ljubomore, ali nitko nije mogao ni pomisliti da će sve to zajedno završiti tragično. 16. ožujka 2010. godine beživotna tijela Ksenije i Filipa pronađena su u njezinom stanu u Beogradu.

Epilog krvave romanse: Filip ubio Kseniju prijateljevim pištoljem

Filip je ubio Kseniju, a potom je sebi oduzeo život. Susjedi su čuli pucnjavu oko 16:30, a njihova tijela pronađena su oko 19 sati. Osim Filipove ljubomore, tom jezivom događaju, čini se, kumovalo je još nešto. Zgrada u Nikšićkoj ulici, kako tvrde oni koji su u njoj živjeli ili žive, navodno je ukleta i u njoj su se uvijek događale čudne stvari.

Iz stana pokojne pjevačice dopiru jezivi zvukovi - susjedi žive u strahu od duhova!

Nedavno se raspravljalo o tome kako se iz stana pokojne pjevačice noću čuju jezivi zvukovi i koraci, a njezina obitelj stan nikako ne može prodati jer se glas o ukletoj zgradi vrlo brzo proširio gradom.

Bilo kako bilo, tog je dana prekinut Ksenijin života, a ona bi na današnji dan napunila 38 godina.

 

"Kada kazaljke se sklope, pomislim na zebe i u nebo ovo pogledam, trazim samo jednu zvijezdu sjajniju od drugih da joj ime tvoje dam... " Danas bi slavili tvoj rodjendan andjele najljepsi

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook