velika šteta

U Parizu opljačkana popularna srpska influencerica, ukradene su joj stvari u vrijednosti većoj od 300 tisuća eura

Tamara Kalinić (Foto: Instagram) Tamara Kalinić (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Kalinić (Foto: Instagram) Tamara Kalinić (Foto: Instagram) Tamara Kalinić (Foto: Instagram) Tamara Kalinić i Sandra Perković (Foto: Instagram) +0 Tamara Kalinić (Foto: Instagram) Galerija

U nedjelju navečer provaljeno je u stan srpske influencerice Tamare Kalinić u Parizu.

Popularna srpska influencerica Tamara Kalinić opljačkana je u nedjelju 4. srpnja dok je izbivala iz svojeg stana u blizini Elizejske palače u Parizu, javlja francuski C News.

Provalnici su u njezin stan upali navečer, kroz prozor koji gleda na unutarnje dvorište, a Tamara je odmah pri povratku kući, oko ponoći, alarmirala policiju.

Vrijednost ukradenih stvari procijenjena je na više od 300 tisuća eura, a otuđeni su joj luksuzni satovi, 20 dizajnerskih torbica, koferi i drugo.

Srpska influencerica se još nije javno oglasila oko pljačke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tamara Kalinic (@tamara)

Inače, atraktivna Tamara po struci je farmaceutkinja, a vlasnica je bloga "Glam&Glitter" koji joj je donio svjetsku slavu. Rođena je u Sarajevu, djetinjstvo je provela u Novom Sadu, neko je vrijeme živjela u Los Angelesu, a na Instagramu, gdje je prati preko milijun ljudi, piše da trenutno živi na relaciji London-Pariz.

Časopis Times ju je 2019. godine svrstao među top 100 influencerica svijeta, a proglašena je i influencericom godine na dodjeli Elle Style Awards 2017.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević i Vladimir Posavec: Predstava o Tesli - 3 Momčilo Otašević i Janko Popović Volarić - 3 +0 Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 4 Celebrity Momčilo Otašević raznježio sve rijetkom fotografijom s kćerkicom Mašom: "Predivni tata i njegova princeza"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene