Srpsko-njemačka glumica Teodora Đurić završila je studij modnog studija i menadžmenta i radila kao dizajnerica, no shvatila je da želi biti glumica i manekenka. Govori šest jezika, svira klavir i zna borilačku vještinu Krav Magu.

Galerija


Srpska glumica Teodora Đurić posljednjih mjeseci privlači pozornost u Hollywoodu zbog svojih modnih angažmana, a mnoge zapanjuje i njezina svestranost. 

Teodoru su paparazzi uhvatili u Santa Monici u utorak na snimanju naslovnice za francuski magazin L'Officiel. Zablistala je u bijeloj haljini uz koju je nosila crne sandale na petu, a u pojedinim trenucima je imala i šešir na glavi. 

Đurić je bila dobro raspoložena i smješkala se dok je razgovarala s timom na snimanju. Zamolila je i jednog od njih okine fotografiju s njezinim mobitelom. 

Inače, Teodora je srpsko-njemačka glumica koja je rođena i odrasla u  Düsseldorfu. Završila je studij modnog dizajna i menadžmenta u Hamburgu, a još dok je bila studentica odigrala je glavnu ulogu u drami "Frankfurt Coincidences". Film je predstavljen na festival u Munchenu i osvojio brojne nagrade. 

Đurić se bavila i baletom te naučila svirati klavir, a kako pišu srpski mediji, dobro joj idu jezici i govori tečno engleski, francuski, talijanski, njemački i ruski što je zasigurno prednost u glumačkom i modnom svijetu. 

Nakon što je diplomirala modni dizajn, Teodora je radila u Parizu kao dizajnerica za slavnog Talijana Giambattistu Vallija. Tada je shvatila da se zapravo želi baviti glumom i manekenstvom. 

Pojavila se u seriji "Polizeiruf 110" te filmovima "The Man Cave",  "Paydirt" i "Ebenda", a posljednje glumačko ostvarenje joj je u hororu "Till Death" koji izlazi u srpnju ove godine i u njemu glavnu ulogu tumači Megan Fox. 

Teodora je snimala kampanje za poznate modne brendove i jedna od najbližih prijateljica joj manekenka i glumica Zita Vass. Zita je svojedobno objavila na Instagramu da su se ona i Đurić upoznale na Tajlandu, sprijateljile i otada su nerazdvojne pa su skupa proputovale i pola svijeta. 

"Zovem je moje tajno oružje jer govori šest jezika i trenira Krav Magu", napisala je Vass i istaknula da joj je Teodora uzor. 

Zbog njezinih haltera sve druge ljepotice pale su u drugi plan, a haljina je sprijeda posebno zanimljiva

S njezinom tragičnom smrti još se ne mogu pomiriti obitelj i kolege, bila je voljena glumica, supruga i majka