Srđan Žika Todorović saznao je što nije uzrok smrti sina.

Galerija Srđan Žika Todorović (Foto: PIXSELL) +0 Srđan Žika Todorović (FOTO: Instagram)

Srđan Žika Todorović i njegova supruga Ana i dalje su u šoku. Naime, u Beogradu je iznenada preminuo njihov trogodišnji sin Dejan koji je u subotu pokopan.

Na tragediju ništa nije upućivalo. Kada su roditelji primijetili da se njihov sin ne budi odmah su pozvali hitnu pomoć no nažalost ni oni nisu uspjeli spasiti maleg Dejana.

"Zaspao je i oko pola 7 sam ga pokušala probuditi. Bio je sav utonuo u posteljinu, usnice su mu bile plave, ja sam se uplašila i vrisnula. Pokušala sam ga probuditi, ali bezuspješno", jedva je izustila potresena majka.

''U timu je bila vrlo iskusna liječnica koja je na prvi pogled vidjela da je stanje djeteta jako loše. Dječakovo lice bilo je sivo, a to je znak da je dugo bio bez kisika i da su šanse da preživi male'' kazao je izvor "Blica", upoznat sa tragičnim slučajem.

Srđan Žika Todorović (FOTO: Instagram) Srđan Žika Todorović (FOTO: Instagram)

Maleni Dejan nedavno je bio bolestan, kašljao je, no ništa to nije bilo strašno.

''Doktorica mu je prepisala antibiotike pet dana. Kašljao je i curio mu je nos, a to je inače bio prvi put otkad se rodio da je uzimao tablete. Prekjučer smo bili na pregledu, prepisala mu je još jednu bočicu sirupa i rekla da ne ide u vrtić u četvrtak i petak. Nije bio alergičan na antibiotike'' prepričala je shrvana majka.

 

 

Što se tiče točnog uzroka smrti, majka Ana je izjavila da je obdukcija, koja je preksinoć napravljena, pokazala da se radi o sindromu iznenadne smrti koja se javlja kod djece.

''Umro je u snu. Nije se otrovao, niti bilo što drugo, već nas je jednostavno napustio. Ovo je jedan od onih misterioznih slučajeva. Sve je bilo u redu s njime. Nije ni srce, ni gušenje, ni trovanje. Dejan nikada ranije nije bio bolestan'', kazala je neutješna Ana Todorović.

"Prema statistici, na 100.000 rođene djece od iznenadne smrti premine ih 38,7. Uzrok često ostane nerazjašnjen.

Srđan Žika Todorović (FOTO: Instagram) Srđan Žika Todorović (Foto: PIXSELL) Foto: Pixsell
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju