Shrvani Srđan Žika Todorović ispratio je trogodišnjeg sina na posljednji počinak. Ispraćaju su nazočili članovi obitelji, njihovi prijatelji i kolege.

Galerija


Glumac Srđan Žika Todorović u subotu poslijepodne ispratio je svog sina na posljednji počinak. Od trogodišnjeg Dejana na Novom groblju u Beogradu oprostili su se članovi obitelji, njihovi prijatelji i kolege.

Vezani članci Slika nije dostupna Važno je nositi 'šebaljicu' - ni Žika Todorović nije odolio Slika nije dostupna Bojana seksi haljinom otela pažnju na premijeri filma

Na ispraćaj su prvi stigli Todorović i njegova supruga Ana koja nije mogla sakriti suze. Tužnom ispraćaju prisustvovao je i poznati glumac Dragan Bjelogrlić. Maleni Dejan, prema želji obitelji, bit će kremiran, a njegova urna položit će se pored Žikinog pokojnog oca Bore, piše Telegraf.rs.

Srđan Todorović (FOTO: Screenshot/YouTube)
Srđan Žika Todorović (FOTO: Instagram)

Podsjetimo, maleni Dejan preminuo je u srijedu poslijepodne u domu Todorovićevih. Na tragičan ishod ništa nije upućivalo, a obdukcijom je ustanovljeno da je dječak preminuo od sindroma iznenadne smrti koja se javlja kod djece.

"Umro je u snu. Nije se otrovao, niti bilo što drugo, već nas je jednostavno napustio. Ovo je jedan od onih misterioznih slučajeva. Sve je bilo u redu s njime. Nije ni srce, ni gušenje, ni trovanje. Dejan nikada ranije nije bio bolestan", izjavila je neutješna Ana Todorović nakon tragedije koja je u crno zavila cijelu regiju.

"Svi smo duboko potreseni ovim što se dogodilo. Žika i Ana su živjeli za tog dječaka, bio im je najveća radost. Nemamo riječi utjehe za njega. Srđan ne zna za sebe. Jako mu je teško. Samo mi je rekao: "Čuvaj svoju djecu, nikad ne znaš što se može dogoditi", ispričali su Srđanovi kolege za portal Srbija Danas.