posljednji ispraćaj

Zbogom, anđele! Neutješan Todorović pokopao sina (3): "Ne zna za sebe"

Srđan Todorović (FOTO: Screenshot/YouTube) Srđan Todorović (FOTO: Screenshot/YouTube) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Srđan Todorović (FOTO: Screenshot/YouTube) Srđan Todorović (FOTO: Instagram) +0 Srđan Žika Todorović (FOTO: Instagram) Galerija

Shrvani Srđan Žika Todorović ispratio je trogodišnjeg sina na posljednji počinak. Ispraćaju su nazočili članovi obitelji, njihovi prijatelji i kolege.

Glumac Srđan Žika Todorović u subotu poslijepodne ispratio je svog sina na posljednji počinak. Od trogodišnjeg Dejana na Novom groblju u Beogradu oprostili su se članovi obitelji, njihovi prijatelji i kolege.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne zna se uzrok Velika tragedija srpskog glumca: Iznenada preminuo njegov trogodišnji sin

Na ispraćaj su prvi stigli Todorović i njegova supruga Ana koja nije mogla sakriti suze. Tužnom ispraćaju prisustvovao je i poznati glumac Dragan Bjelogrlić. Maleni Dejan, prema želji obitelji, bit će kremiran, a njegova urna položit će se pored Žikinog pokojnog oca Bore, piše Telegraf.rs.

Srđan Žika Todorović (FOTO: Instagram) Srđan Žika Todorović (FOTO: Instagram)

Podsjetimo, maleni Dejan preminuo je u srijedu poslijepodne u domu Todorovićevih. Na tragičan ishod ništa nije upućivalo, a obdukcijom je ustanovljeno da je dječak preminuo od sindroma iznenadne smrti koja se javlja kod djece.

"Umro je u snu. Nije se otrovao, niti bilo što drugo, već nas je jednostavno napustio. Ovo je jedan od onih misterioznih slučajeva. Sve je bilo u redu s njime. Nije ni srce, ni gušenje, ni trovanje. Dejan nikada ranije nije bio bolestan", izjavila je neutješna Ana Todorović nakon tragedije koja je u crno zavila cijelu regiju.

"Svi smo duboko potreseni ovim što se dogodilo. Žika i Ana su živjeli za tog dječaka, bio im je najveća radost. Nemamo riječi utjehe za njega. Srđan ne zna za sebe. Jako mu je teško. Samo mi je rekao: "Čuvaj svoju djecu, nikad ne znaš što se može dogoditi", ispričali su Srđanovi kolege za portal Srbija Danas.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene