golema tuga

Život ga nije mazio: Poznati glumac ostao bez sina, a to nije jedina tragedija koja ga je zadesila

Srđan Todorović (FOTO: Instagram) Srđan Todorović (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Srđan Todorović (FOTO: Instagram) +0 Srđan Todorović (FOTO: Instagram) Galerija

Glumac Srđan Todorović shrvan je zbog smrti 3-godišnjeg sina. U protekle tri godine njegov život obilježile su još dvije velike tragedije.

Velika tragedija zadesila je poznatog beogradskog glumca Srđana Žiku Todorovića. Njegov trogodišnji sin Dejan premiuno je u snu. Iznenadna smrt potpuno je shrvala glumca i njegovu suprugu Anu koja je prva naišla na beživotno tijelo svog djeteta.
"Zaspao je i oko pola 7 sam ga pokušala probuditi. Bio je sav utonuo u posteljinu, usnice su mu bile plave, ja sam se uplašila i vrisnula. Pokušala sam ga probuditi, ali bezuspješno", jedva je izustila potresena majka. Žika je odmah pozvao hitnu pomoć, no dječaku, nažalost, nije bilo spasa.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne zna se uzrok Velika tragedija srpskog glumca: Iznenada preminuo njegov trogodišnji sin

Strašna tragedija šokirala je cijelu regiju, a najteže je pala članovima njegove obitelji koje tragedije u posljednje vrijeme ne zaobilaze. Naime, prije tri godine preminuo je i Srđanov otac Bora Todorović. I njegova smrt bila je iznenadna. Bora je u bolnici završio zbog operacije slijepog crijeva, a tijekom oporavka iznenada je pao u komu i preminuo. U kolovozu prošle godine od posljedica moždanog udara umrla je i Žikina ujna, ugledna dramska umjetnica Mira Stupica.

Tri smrti u protekle tri godine zadale su bolan udarac jednom od najboljih srpskih glumaca današnjice. Potonja je ujedno i najteža.  "Ovo je pretežak dan u mom životu, toliko smo ga željeli. Posvetili smo mu život, sve je njemu bilo podređeno i ne mogu prestati plakati jer mog Dekija više nema. On nam je bio i noć i dan, i sreća i život. Sve ono što smo imali", izjavila je glumčeva supruga za Blic. Nesretnog dječaka Srđan i njegova supruga Ana dobili su 2014. godine nakon deset godina braka. Život im je, nažalost, toliko željenog sina kasno dao, a još brže uzeo.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene