Srbiju će ove godine na Eurosongu predstavljati grupa Hurricane, koja je pobijedila na prošlogodišnjoj Beoviziji.

Galerija


Ženska skupina Hurricane, koja je prošle godine pobijedila na Beoviziji, no zbog pandemije koronavirusa nije otišla na Eurosong, predstavljat će Srbiju na ovogodišnjem natjecanju za najbolju pjesmu Europe.

Vezani članci Marija Šerifović i Hurricane Marija Šerifović objavila video prvih reakcija na finale Eurosonga, u samo nekoliko minuta pogledalo ga je više od 50 tisuća ljudi! Hurricane - 2 Pogledajte kako je prošla prva proba srpskih predstavnica na Eurosongu, omiljene hurikanke obaraju s nogu

Atraktivni trio koji čine Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević prošle se godine u Rotterdamu trebao predstaviti s pjesmom "Hasta la vista", a ove će godine na pozornici Eurosonga izvesti pjesmu naziva "Loco Loco", objavljeno je na službenom Instagram profilu izbora srpske pjesme za pjesmu Eurosonga.

Pjesmu su producirali Nemanja Antonić, koji je producirao i pjesmu s kojom su prošle godine pobijedile na Beoviziji, te Darko Dimitrov, a očekuje se da bi je trebale predstaviti u ožujku.

"Koncept koji ove godine predstavljamo Europi je Eurosong pjesma, ali ne samo to - pjesma je klupska i moderna, spremna za radiopostaje diljem Europe. Nemanja je ubacio sjajne eurovizijske elemente, što je dobro, a naglasak je na pjevanju i plesu, što znači da će pjesma zadovoljiti kriterije publike i stručnog žirija", kazao je Dimitrov.

Djevojke su poharale Balkan svojim glasom i stasom otkad su se oformile kao r'n'b pop ženska skupina i domaćoj su publici već dobro poznate, a jedno vrijeme čak su odbijale pjevati na materinskom jeziku.

Njihov službeni profil na Instagramu trenutačno prati više od 228 tisuća ljudi, a djevojke trenutačno pune baterije na Karibima, gdje su izabrale i kojom će se pjesmom predstaviti na ovogodišnjem Eurosongu, prenosi srpski Blic.

Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena

Na plažu povela prijateljicu umjesto dečka, što je mnoge razveselilo, a ne zna se koja je obukla manji bikini