kako vi gledate na to?

Dio Srba nezadovoljan bodovima Hrvata za nastup njihovih hurikanki, neki su puni hvale: "Dali više od cijele bivše Jugoslavije skupa"

Grupa Hurricane - 4 Grupa Hurricane - 4 DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Grupa Hurricane - 4 Galerija

Grupa Hurricane osvojila je 15. mjesto s ukupno 102 boda, a 20 bodova je dobila od stručnog žirija, od toga im je sedam dodijeljeno iz Hrvatske.

Djevojke iz grupe Hurricane imale su veliku podršku iz regije, ali i ostatka svijeta, no na kraju su na Eurosongu osvojile tek 15. mjesto sa svojom pjesmom "Loco Loco"

Pogledaj i ovo Grupa Hurricane - 4 užario atmosferu! Ovo je Talijan koji je navodno zapeo za oko jednoj od djevojaka iz Hurricanea, a njegov vatreni nastup pravi je hit!

Obožavatelji, pogotovo iz njihove Srbije su nezadovoljni ishodom natjecanja te na društvenim mrežama komentiraju činjenicu da su dobili samo sedam bodova od Hrvatske. Ipak, neki to gledaju na pozitivan način, a Hrvati i sami nisu sretni glasovanjem. 

Naime, Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević su sakupile ukupno 102 boda, od toga su 82 od publike, a 20 od stručnog žirija. 

"Hrvati dali 7 bodova Srbiji, Tompson uteka' na Cetinje", "Pokrali nas, aloo, što su nas zaje*ali Grci, Rusi, Bugari, Hrvati...", "Hrvati se ispričavaju u ime hrvatskog žirija", "Smatram da glasove žirija treba ukinuti, kad je svakako politički", "Hrvati nam dali više bodova od cijele bivše Jugoslavije zajedno", "Mene iskreno Hrvati oduševili. Očekivala sam nulu", "U Srbiji su od danas dobrodošli samo braća Makedonci i Hrvati", "Barem su nam nešto dali, godinama nisu ništa", neki su od komentara na Twitteru. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene