Uhićena dama iz visokog društva

Srpskoj estradi tresu se gaće - kupovali ukradene automobile

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Srpska estrada je u panici nakon što je uhićena Tatjana Mioković, dama iz visokog društva, osumnjičena da je članica međunarodne automafije.

Kako piše 'Blic.rs' srpske folk zvijezde su u panici nakon što su Tatjana Mioković i njezin suprug uhićeni pod sumnjom da su dio međunarodne automafije. Tatjana, dama iz visokog društva kako je nazivaju, dobra je prijateljica s pola srpskih folkera među kojima su i imena poput Lepe Brene, Saše Popovića i Ace Lukasa.

Pogledaj i ovo Viktor Živojinović - 3 Dugo ju je držao u tajnosti Sin Lepe Brene pohvalio se novom djevojkom, više ne skriva da je uspio zavesti zgodnu voditeljicu

Kao vođu srpskog ogranka automafije, policija navodi Tajaninog partnera (nevjenčanog supruga) Zorana Jankovića. Oni su, uz još 27 osoba, uhićeni u velikoj međunarodnoj policijskoj akciji u kojoj je oduzeto 27 luksuznih vozila.

Bizarno! Missica lažirala bolest, izbrijala glavu i mažnjavala lovu od humanitarnih akcija

Izvori bliski Tatjani i Zoranu tvrde kako je estrada u panici jer nitko ne zna tko je od njih kupio ukradene automobile, a tko legalne. Tatjana je uvijek živjela na visokoj nozi, a na taj je način i upoznala ljudi sa samog vrha srpske estrade. Između njih proširila je mrežu kontakata i vrlo vjerojatno nekima od njih prodala automobile koji su vrlo vjerojatno ukradeni.

Zanimljivo je kako srpske zvijezde ne poriču poznanstvo s osumnjičenim parom, ali se vrlo vješto ograđuju objašnjenjima kako ih znaju samo površno i kako su samo nekoliko puta bili u istom društvu. Sada ostaje pričekati hoće li se koji od ukradenih automobila pronaći i u garažama srpskih estradnih faca.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene